Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Genesys: console LCD cu switch KVM

26 Iulie 2010



Avocent, leader global in furnizarea de solutii de management pentru operatiile IT, prezinta consolele LCD cu switch KVM de ultima generatie, care ofera managerilor IT posibilitatea de a administra intr-un mod mai eficient data center-ul. Oferind o solutie compacta, managerii IT pot beneficia acum de un echipament care necesita un spatiu redus, usor de instalat intr-un rack deja populat. Unitatea ofera acces integrat local si de la distanta la echipamentele din camera serverelor.


Adaugand consola LCD la tehnologia switchurilor KVM, clientii Avocent dispun de acces remote de ultima generatie printr-o singura consola. Ei beneficiaza de asemenea de reducerea timpului la instalare si a timpului in care echipamentele administrate sunt nefunctionale toate acestea reprezinta avantaje pentru clientii care doresc reducerea consturilor fara a fi nevoie de a renunta la calitate, performanta sau siguranta. Mai mult decat atat, Avocent foloseste tehnologia inovativa ASIC pentru switchurile KVM pentru a construi solutii integrate de ultima generatie.


Aceste switchuri pot converti semnalele analogice in pachete digitale, comprimandu-le si transmitandu-le intr-un mod sigur pentru conexiuni TCP/IP, exact ceea ce cauta administratorii de retea. Printre celelalte functionalitati ale switchurilor KVM digitale se mai numara:
Rezolutia Video - cu ajutorul consolei integrate LCD, administratorii IT dispun de o rezolutie video HD de 1600x1200 @ 60Hz.
Port Ethernet dedicat - administratorii pot transmite date KVM prin TCP/IP, inlaturand astfel necesitatea hardware-ului si a cablarii specializate. Acesta le permite de asemenea utilizatorilor IT sa acceseze severele blade de la distanta pentru instalare si mentenanta, ajutand la diminuarea constului de posesie.


Consola LCD de 17" si switchurile KVM de 8 sau 16 porturi suporta sisteme PS/2 sau USB, dar si acces out-of-band la servere. Switch-ul consolei LCD include si afisaj in diverse limbi, un monitor active-matrix TFT de 17 care ofera o rezolutie de 1280x1024 @ 60Hz, acces frontal comod la USB si preasamblare a LCD-ului si a modulelor KVM pentru o instalare rapida.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite