Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Check Point: rezultate în creștere pe T2

27 Iulie 2010



CEO Check PointCheck Point Software Technologies a anunţat rezultate financiare record pentru trimestrul doi al acestui an fiscal, încheiat la 30 iunie 2010. Compania a raportat o creștere a veniturilor cu 25%, iar profitul operațional a urcat cu 41%. Veniturile totale au fost de 261,1 milioane $, o creştere cu 17% faţă de 223,6 milioane $ în Q2 2009. Profitul net GAAP a fost de 102,9 milioane $, cu o creştere de 36% faţă de 75,6 milioane $ în trimestrul doi al anului fiscal 2009.


Afacerile au fost influențate pozitiv de o serie de decizii de business. Introducerea soluţiei DLP pentru prevenirea pierderilor de date – o nouă categorie de produse pe bază de soluţii network-based care previn scurgerile de informaţii sensibile către destinatari accidentali din afara organizaţiei. Achiziţia Liquid Machines – Check Point a achiziţionat compania cu sediul central în Boston, unul dintre liderii în protecţia datelor, cu produse premiate pentru criptarea documentelor, schimb de date securizat şi protejarea informaţiilor companiilor. Achiziţia extinde portofoliul vast al Check Point de produse pentru protecţia informaţiilor.


Noul SmartEvent Software Blade – o soluţie de management unificat al securităţii pentru vizibilitate în timp real a evenimentelor la nivelul multiplelor sisteme de securitate, inclusiv Firewall, Intrusion Prevention (IPS), DLP şi puncte de lucru finale.


Îmbunătăţiri semnificative antivirus şi în performanţa filtrării URL – tehnologie de streaming novatoare care creşte semnificativ performanţa software blade-urilor acestor operaţiuni cu până la 80 de ori.
Performanţă crescută pentru aplicaţiile entry level & mid range – Check Point a introdus noi aplicaţii entry level cu performanţă Gigabit la mai puţin de 800 $. De asemenea, a extins performanţa aplicaţiilor entry level şi mid-range existente (UTM-1 130, 270, 570, 1070 şi seriile 2070) cu firewall de până la patru ori mai performant şi îmbunătăţiri de până la patru ori a performanţei conexiunilor pe secundă.
Firewall nou pentru segmentul „Consumers – noua ediţie a ZoneAlarm Firewall include servicii DefenseNet care analizează automat malware-ul prin intermediul serviciului nostru cloud. Noua ediţie ZoneAlarm a primit în decursul acestui trimestru unele dintre principalele premii ale industriei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite