Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

“STILUL TAU DE BUSINESS” - slogan rezervat exclusiv VALORIS

25 August 2010



Incepand cu august 2010, “STILUL TAU DE BUSINESS” este slogan inregistrat de Valoris Center S.R.L. la O.S.I.M., avand certificatul de inregistrare a marcii cu numarul 106639. Misiunea Valoris este aceea de a construi si dezvolta servicii inovatoare, competitive si profesionale de Contact Center si de a fi un reper de excelenta in domeniul relatiilor cu clientii.
La finalul anului 2009 a fost gandita o noua strategie de comunicare pentru Valoris Center, avand noul slogan parte componenta. Acesta este un element important de identitate al Valoris Center, consolideaza brandul Valoris si indica nivelul de calitate cu care Valoris si-a obisnuit clientii pana in prezent.
Astfel, ca urmare a cererii depuse in 15 decembrie 2009, O.S.I.M. a eliberat catre Valoris Center certificatul de inregistrare a marcii care protejaza sloganul: “STILUL TAU DE BUSINESS” pe o perioada de 10 ani. Instiintam pe aceasta cale, pe toti cei interesati si vizati ca Valoris Center are dreptul exclusiv de a folosi sloganul “STILUL TAU DE BUSINESS” in prezentarea serviciilor sale, indiferent de modul sau suportul folosit.
Mai multe detalii pe www.valoris.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite