Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

SAP si Sybase isi combina fortele pentru a promova conceptul de ‘’Unwired Enterprise’’

31 August 2010




SAP si Sybase si-au combinat pentru prima datafortele si produselepentru a concepe o noua strategie. In 12 mai 2010 SAP si-a exprimat intentia de a prelua Sybase si inscurta perioada de atunci, cele doua companii au creat rapid modalitati de a transforma modul in care se desfasoara mediul de afaceri. Cele doua companii reprezinta acum pozitia de lider in aplicatii business, business analytics si mobile infrastructure. Recunoscand forta modelului de business Sbase, SAP a confirmat ca Sybase va continua sa functioneze ca entitate separata si independenta, iar investitiileclientilor in Sybase for fi sprijinite.


La Sybase am avut succes cu strategia noastra din ultimii 8 ani “Unwired Enterprise’’ si am devenit lideride piata in software de enterprise mobility’’ a spus John Chen, CEO, Sybase. “Muncind alaturi se SAP vom duce mobilitatea la un nivel superior, si vom adauga tehnologiilor nostre noi verticale de piata. Cu investitiile SAP in tehnologiile Sybase, vom putea extinde solutiile existente catre o mai larga audienta si putem inova pe masura ce piata o cere’’.


Firma de cercetare Gartner prevede ca pana in 2014 va fi o ratade penetrare de 90% si 6,5 miliarde de conexiuni de telefonie mobile. Aceasta noua generatie de utilizatori solicita acces imediat la aplicatiile firmei din orice locatie, in orice moment. Achizitionarea Sybase permite SAP sa ofere clientilor o noua platforma mobila care poate suporta aplicatiile SAP si care permite clientilor si partenerilor sa-si dezvolte aplicatii complementare care sa-i ajute sa-si conduca afacerile mult mai eficient.


Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati website-ul Relational Romania la www.relational.ro




Tags: Sybase, SAP

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite