Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

ERP on premises in leasing prin Senior Software

01 Septembrie 2010



Pe fondul reducerii consistente a bugetelor IT, Senior Software a gasit o solutie pentru finantarea proiectelor prin vanzarea solutiei proprietare SeniorERP in sistem leasing. TotalSoft ofera o finantare similara pentru produsul Charisma, insa nu se poate spune ca piata locala este familiarizata cu leasing-ul de solutii informatice. In cazul Senior Software aceasta formula de finantare se adreseaza companiilor care intentioneaza sa achizitioneze SeniorERP On-Premise. Costul licentelor de utilizare se esaloneaza pe o perioada stabilita, iar clientul plateste o rata fixa lunara. Implementarea unui sistem ERP reprezinta un pas important pentru orice afacere, atat din punct de vedere tehnologic, cat si financiar. In acest context, Senior Software ofera posibilitatea achizitionarii unui ERP in ambele formule de livrare: SaaS (ERP-ul este accesat online) sau On Premise (ERP-ul este instalat la client). Pentru companiile care au deja un departament IT si o infrastructura hardware si software, posibilitatea achizitionarii unui ERP On-Premise este acum mult simplificata.


Solutia propusa de Senior Software este reprezentata de un program de finantare asociat SeniorERP Enterprise, cea mai noua platforma tehnologica pentru gestionarea resurselor unei companii.


Programul „ERP in leasing” vizeaza costul licentelor, care este esalonat pe o perioada stabilita, in rate fixe lunare. Clientul utilizeaza sistemul imediat, la finalul perioadei devenind si proprietar legal asupra licentelor. Costurile initiale sunt astfel reduse considerabil, iar impactul financiar este mult mai usor de suportat.


„Solutiile practice pe care le oferim clientilor nu se rezuma numai la functionalitati in sistem. Venim cu un program atractiv pentru managerii cu viziune, care considera ERP-ul ca si instrument vital pentru depasirea dificultatilor specifice perioadei curente, dar au constrangeri financiare pe termen scurt. In acest moment avem trei programe active, care acopera toate segmentele de business:
1. SeniorERP Express – licentiere gratuita pana la 5 utilizatori standard
2. SeniorERP Online – solutia SaaS pentru companiile care doresc sa-si externalizeze infrastructura IT
3. SeniorERP Enterprise in leasing – pentru companiile care dispun de infrastructura IT si isi doresc o implementare On-Premise” afirma Daniel Toma, Director General Senior Software



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite