Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Optima Group in continua expansiune pe piata din Romania

20 Mai 2005



Optima Group este o companie cu capital privat implicata in dezvoltarea de aplicatii informatice integrate si in oferirea de consultanta in tehnologia informatiei. Compania a fost infiintata in urma cu 3 ani de un grup de persoane cu o vasta experienta de business (sales, marketing, trade marketing, merchandising, management competitiv) si cu o buna pregatire in management de proiect sI programare, avand obiectivul de a oferi solutii personalizate de calitate pentru domeniul afacerilor.


„Vrem sa fim perceputi in piata ca o firma cu competente foarte bune in ceea ce facem si anume solutii care utilizeaza dispozitive mobile (de tip Pocket PC) si solutii de ID automation (care utilizeaza coduri de bare) si vrem sa o facem astfel incat sa fim considerati cei mai buni in aceste domenii“, a declarat Eugen Gabriel Chiva,Managing Partner, Optima Group.


Optima lucreaza cu clientii de la initierea proiectului si continua colaborarea chiar si dupa implementarea acestuia. Abordarea companiei este de a colabora indeaproape cu clientii, pentru a gasi solutiile adecvate. Rolul angajatilor Optima Group este de a oferi, pe baza experientei acumulate, cele mai bune solutii care sa aduca valoare si o recuperare rapida a investitiei.
Atitudinea angajatilor Optima Group este intotdeauna proactiva, specialistii fiind aceia care propun variante alternative pentru fiecare etapa de realizare a solutiilor, in vederea gasirii versiunii optime, care sa indeplineasca toate cerintele clientilor.


Optima foloseste cele mai noi tehnologii Microsoft pentru dezvoltarea de solutii, ceea ce asigura o inalta scalabilitate si integrabilitate a solutiilor finale. Suportul sI consultanta pentru implementarea solutiilor create de Optima sunt insotite si de o intreaga gama de servicii post-implementare: service, asistenta in utilizare, documentatie, realizarea de modificari si extinderi ale solutiilor, etc. Succesul firmei se bazeaza pe calificarea personalului, in care se investeste permanent.


Solutie de automatizare a fortei de vanzari care se bazeaza pe dispozitive
mobile de tip Pocket PC. Solutia se adreseaza producatorilor
si distribuitorilor din domeniul FMCG si din domeniul famaceutic.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Popescu Ioan
In afara de bla bla-ul de rigoare nu prea inteleg cum isi continua expansiunea pe piata....Nici o data, nimic...de ce i-ati pus titlul asta? Oricum succes Optima Grup ! Popescu Ioan
25 Mai 2005, 03:06:15