Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Samsung lanseaza la IFA seriile SF si NF

07 Septembrie 2010



Samsung Electronics Co., Ltd, a anuntat în cadrul IFA din Berlin lansarea seriei SF de notePC-uri si a seriei NF de netbook-uri. Fara a compromite performanta si caracteristicile puternice, acestea stabilesc noi standarde de design în rândul computerelor mobile. Îmbinând un design unic si dinamic cu o serie de caracteristici optime mobilitatii, noul lineup al seriilor SF si NF a fost proiectat pentru a corespunde vietii în continua schimbare, dinamice, a unui utilizator de tehnologie mobila.


Seongwoo Nam, Vicepresedinte Executiv si Presedinte al Diviziei IT Solutions, a afirmat: „Inspirata si elegant realizata, noua linie reprezinta cu adevarat rodul eforturilor noastre de a concepe un nou stil al computerelor mobile. Cred ca noul design pentru computere mobile de la Samsung va împrospata tendintele de design ale industriei si va satisface utilizatorii atenti la stil.”


Seria Samsung SF – Samsung SF310, SF410, SF510
Seria SFpropune unexterior lucios si placut la atingere, de culoarea fildesului. Acestuia i se adauga elegantul interior negru mat si tastatura confortabila. Seria SF este disponibila cu trei marimi diferite ale ecranului (13.3” SF310, 14” SF410 si 15.6” SF 510) si are o carcasa durabila, construita pentru a fi la fel de usoara pe cât este de rezistenta la abraziune.



Dispunând de procesoare dual core Intel Core i3 / i5, seria SF ofera performante incredibile si un randament efficient, mentinând utilizatorii activi atunci când sunt în miscare. Seria SF este însotita de o solutie grafica hibrida, care foloseste doua placi video – una provine de la Intel si prelungeste viata bateriei, iar cealalta, de la nVIDIA, permite o remarcabila performanta multimedia.
Alaturi de randament si performanta, o viata lunga a bateriei este esentiala pentru mobilitate, astfel ca Samsung a inclus o baterie premium Litiu Polimer care ofera o durata de pâna la 7.5 ore (61Wh battery). Aditional, seria SF poate fi dotata cu optiunea Express Charging de la Samsung, care reduce timpul de încarcare si încarca bateria complet în doar 2 - 3 ore.


Tehnologia Fast Start, reprezentativa pentru Samsung, permite utilizatorilor sa utilizeze notePC-ul la doar cateva secunde de la pornire. Este, deci, eliminata obisnuita asteptare de la fiecare pornire a laptopului. Butonul one-touch pentru wireless îti permite o conectare imediata la Internet, fara pasi complicati.
Pe lânga pornirea rapida, seria SF permite conectarea la toate dispozitivele. Daca smartphone-ul, aparatul de fotografiat sau alte dispozitive electrice ramân fara baterie în timpul unei calatorii, caracteristica USB Sleep & Charge de la Samsung permite încarcarea dispozitivul extern via conexiunea USB, fara deschirea notebook-ului.


Seria Samsung NF – Samsung NF310, NF210, NF110
Împartasind cu seria SF un concept unic de design, netbook-urile NF ofera o mobilitate îmbunatatita si un design atragator.
Un display HD LED “crystal clear” si un sistem de sunet surround, împreuna cu noul procesor Intel® Atom™ N550 (Dual Core), memorie DDR3 si Windows 7 duc nivelul netbook-urilor într-o dimensiune cu totul noua a performantei multimedia.

NF 310 este de asemenea proiectat pentru vizionarea de filme HD si imagini clare, perfecte, chiar si într-un mediu luminous. Dispune de rezolutia înalta (1366 x 768), widescreen si un format specific al imaginii de 16:9.
Îmbinând durata lunga a bateriei, de pâna la 14 ore, cu designul ultra-portabil si stilat, NF 210 face ca utilizarea oriunde si oricând a unui computer mobil sa fie o realitate practica.


Schimbul de continut de pe un PC pe alt PC, prin intermediul retelelor, poate fi o activitate complexa care cere cunostinte de IT. Prin caracteristica Easy File Share de la Samsung, a stabili o conexiune PC-to-PC prin conexiuni Wi-Fi ad-hoc devine o activitate simpla si intuitiva.


Noile notebook-uri sunt de asemenea dotate cu Samsung AllShare™, care permite trimiterea si rularea de videoclipuri, fotografii si muzica printr-o gama larga de dispositive Samsung, certificate Digital Living Network Alliance (DLNA).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite