Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Trend Micro lansează Titanium 2011

08 Septembrie 2010



Trend Micro lansează în România Titanium 2011, un nou produs software ce oferă protecţie de ultimă generaţie pentru datele utilizatorilor.
Noua familie de produse include soluţiile Titanium Antivirus+, Titanium Antivirus+ for Netbooks, Titanium Internet Security şi Titanium Maximum Security.
Titanium 2011 foloseşte o tehnologie revoluţionară care îmbină serviciile web, de tip cloud-based, serviciile de reputaţie a e-mail-urilor şi documentelor cu tehnologia Trend Micro Smart Scanning pentru a oferi o protecţie în timp real împotriva ameninţărilor informatice tot mai complexe.


Pentru că anumite module ale aplicaţiei sunt găzduite pe serverele proprii Trend Micro, Titanium 2011 este capabilă să oprească ameninţările înainte ca acestea să ajungă la sistemul vizat. Această arhitectură parţial cloud-based scade totodată gradul de încărcare a procesorului, dar şi a memoriei şi a spaţiului de stocare, obţinând o creştere semnificativă în performanţele staţiei de lucru pe care aplicaţia este instalată.


Trend Micro Titanium 2011 beneficiază de infrastructura Trend Micro Smart Protection Network, care operează discret în fundal, analizând fişierele şi activităţile online împotriva ameninţărilor. Utilizatorii nu trebuie să-şi facă griji pentru menţinerea şi actualizarea acestei baze de date locale, pentru că serviciile de reputaţie folosite de Titanium Security 2011 sunt localizate pe serverul virtual. Soluţiile de securitate anterioare furnizate de Trend Micro, dar şi de celelalte companii de securitate IT, stocau informaţii despre ameninţările informatice chiar pe computerul protejat.
Acest mod de funcţionare presupunea actualizări frecvente ale bazei de date cu viruşi, dar şi expunerea directă a sistemului la sursa de infectare pentru a putea evalua şi a combate ameninţarea informatică.
Toate versiunile Trend Micro Titanium 2011 detectează automat şi dezinstalează alte soluţii de securitate existente în sistem, pentru a reduce probabilitatea de conflicte specifice sistemelor cu mai multe produse de securitate instalate.
Produsele Trend Micro Titanium 2011 sunt deja disponibile prin intermediul partenerilor GECAD NET din întreaga ţară.


Trend Micro Titanium 2011 este disponibil in 4 variante de produs, cu pachete de licenţe pentru 1 PC şi/sau pentru 3 PC-uri, iar mentenanţa extinsă până la 24 de luni, astfel:
Trend Micro Titanium Antivirus+ (include antivirus şi protecţie Web, împiedică download-urile neautorizate şi detectează/ blochează linkuri periculoase în email-uri şi aplicaţii de mesagerie online), costă:
•Licenţa pentru 1 PC - 25,20 euro
•Licenţa pentru 3 PC-uri - 11,15 euro/1PC x 3


Trend Micro Titanium Antivirus+ 2011 for Netbooks (soluţie de securitate pentru netbook-uri, ce stopează automat viruşii şi ameninţările de tip spyware înainte ca acestea să ajungă la notebook)
•Licenţa pentru 1 PC - 25,20 euro
•Licenţa pentru 3 PC-uri – 11,15 euro/1PC x 3


Trend Micro Titanium Internet Security (include toate functionalitatile din Titanium Antivirus+ si, in plus, filtru de spam, control parental flexibil, modul de prevenire a furtului de date si monitorizare a modificarilor neautorizate asupra aplicatiilor instalate in sistem) costa:
•Licenţa pentru 1 PC - 33,40 euro
•Licenţa pentru 3 PC-uri – 13,92 euro/1PC x 3


Trend Micro Titanium Maximum Security (include toate funcţionalităţile Titanium Internet Security şi, în plus, spaţiu de 10 GB pentru stocarea online a unei versiuni de backup (cu module de sincronizare şi sharing), optimizare de sistem, Secure Erase, protectie Wi-Fi şi Remote File Lock (modul de securizare remote a documentelor confidenţiale în cazul furtului PC-ului) costă:
•Licenţa pentru 3 PC-uri - 16,71/1PC x 3 (nu este disponibilă licenţa individuală, pentru un singur PC)


Produsele Trend Micro Titanium 2011 sunt compatibile cu familia de produse Microsoft Windows 7, Service Pack 1 sau versiuni ulterioare, Windows Vista, Service Pack 1 sau versiuni ulterioare şi Windows XP (32biţi sau versiuni ulterioare) Service Pack 3 sau versiuni ulterioare. Recomandările de sistem pentru Windows 7 şi Vista includ 1GB memorie, respectiv 512MB pentru Windows XP, şi spaţiu de stocare pe hard-disk de 500MB, pentru toate cele 3 versiuni de Microsoft Windows.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite