Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ERP de la MEGATREND

20 Mai 2005



Sistemele Informatice MEGATREND asigura functionarea diferitelor domenii de conducere si administrare in cadrul infrastructurii informatice unitare si in cadrul aplicatiilor integrate, integral functionale, care asigura introducerea corecta a datelor, procesul de perfectionare, accesibilitatea datelor si managementul electronic - a sistemelor de relatii externe / interne. Sistemele Informatice Megatrend creeaza conditiile calitative ale planificarii, ale economiei si ale transparentei, ofera posibilitatea organizatiilor sa se concentreze exclusiv pe rezolvarea sarcinilor superioare de conducere, luare a deciziilor si de control, fie activitati comerciale, de prestari servicii sau de administratie publica.


Infosys este un sistem integrat de tip ERP, construit modular pentru managementul firmei care asigura suportul si controllingul urmatoarelor segmente ale companiei: gestiunea stocurilor, marketingul produselor si serviciilor, relatiile cu partenerii, logistica, financiar / contabilitate, evidenta si administrarea mijloacelor fixe, managementul resurselor umane si productia. Ca urmare a arhitecturii flexibile si realizarii lui intr-o forma integrata, Infosys se adapteaza usor si eficient domeniului de activitate al firmei, cerintelor si situatiilor specifice, astfel, implementarea lui se poate efectua rapid, eficient si cu cheltuieli reduse.


-Managementul proiectelor, care acopera intreaga activitate a firmei
-Suport si intretinere continua
-Introducere rapida
-Adaptare perfecta
-Dezvoltarea unor functii dupa cerinte individuale
-Integrare CRM, SCM
-Optiuni e-business


Modulul Controlling


Modulul Controlling asigura prelucrarea si analiza datelor inregistrate, calculul periodic al indicatorilor economici, vizualizarea aspectelor economic sensibile pentru factorii de decizie, controlleri, analisti. Prin acest modul se urmareste profitabilitatea afacerii, analiza planificat – realizat, modificarile fata de baza, urmarirea si analiza cheltuielilor si a lichiditatilor precum si modificarile de stoc. Independent de domeniul de activitate, modulul se poate aplica la scara larga pentru pregatirea si fundamentarea deciziilor operative si strategice ale conducerii. Arhitectura modulului se integreaza strans in sistemul Infosys, si prin functiile sale flexibile permite obtinerea rapida si exacta a informatiilor necesare. Modulul Controlling este foarte eficient pentru structurarea, analiza si utilizarea informatiilor.


Modulul Controlling ofera un set de instrumente informatice eficiente pentru crearea unei imagini de ansamblu asupra intregii activitati a companiei. Este un instrument pentru management care permite calculul si vizualizarea unui set de date privind rezultatele sau indicatorii de performanta a societatii. Setul de rapoarte se poate dezvolta specific utilizatorului. Pentru oricare raport, indicator este posibila: crearea de rapoarte in mod dinamic, analizarea la nivel sintetic sau de detaliu, urmarirea evolutiei de-a lungul unei perioade de timp preferentiale.


Avantaje:
1.acces rapid la informatii critice
2.cresterea eficientei operationale, imbunatatirea procesului decizional
3.reducerea costurilor, cresterea profitabilitatii societatii


Modulul productie


Modulele de productie - diferite de celelalte module Infosys, nu sunt aplicatii concrete, ci structuri de solutii. Sistemele noastre sunt specifice in privinta gradului inalt de integrare cu celelalte module Infosys: Finaciar, Stoc, Comercial, Controlling, Contabilitate.


Solutiile specifice pentru diferite domenii de activitate si ramuri industriale sunt derivate din trei sisteme de baza:
-Structura de fluxuri conceputa pentru programarea lineara a productiei bazate pe arbori de componente, incluzand si facilitate de programare fina la nivel de lucrari. Se preteaza in special in domeniul constructiilor
-Structura bazata pe raportarea productiei terminate, care asigura decontarea productiei pe baza consumurilor specifice prescrise in fisa tehnologica (retetar), tinand evidenta materialelor consumate, a produselor finite si a deseurilor. Sistemul este capabil sa colaboreze cu cele mai exigente sisteme de asigurare a calitatii. Se preteaza in special la industria alimentara si cea chimica.
-Structura bazata pe mai multe linii tehnologice cu programare paralela, permite decontarea zilnica a productiei pe linii si lucratori. Include capacitate de prelucrare complet automatizata, bazata pe coduri de bare si functionare integrata cu modulul Resurse Umane. Sistemul se preteaza in special la utilizarea in industria usoara, referintele noastre fiind fabrici de confectii si incaltaminte.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite