Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Conferinta „Soluţii Integrate pentru Managementul Afacerilor" a adunat 30 de craioveni

14 Septembrie 2010




La inceputul lunii septembrie, companiile Integral IT și Avnet au organizat in Craiova prima ediție a conferinței SIMA - Soluții Integrate pentru Managementul Afacerilor. Scopul indeplinit al evenimentului a fost ca oamenii de afaceri prezenti, cca 30 de craioveni, sa se familiarizeze cu softuri de ultima generatie, care pot optimiza procesele de gestiune ale unei companii.
Agenda a cuprins o serie de prezentări, ca de exemplu “Gestionarea afacerilor pe timp de criză”, “Creați o organizație mai inteligenta”, “EMC – Where information lives”, unde, în paralel cu prezentările efective ale sistemelor propuse (Microsoft Dynamics NAV, IBM Cognos Express), consultanții celor două companii au prezentat şi scenarii reale de business.


Astfel, compania Integral IT a avut oportunitatea de a promova Microsoft Dynamics NAV, o soluţie integrată şi adaptabilă de management al afacerilor ce permite administrarea unitară a tuturor resurselor companiei precum și soluţia de raportare, analiză şi planificare IBM Cognos Express. Majoritatea celor care au răspuns pozitiv invitației celor două companii au fost Directorii Executivi precum și membri ai Departamentelor Financiar şi IT dornici să afle cum pot controla mai uşor costurile şi cash-flowul, cum să-şi bazeze deciziile pe informații corecte şi în timp real şi cum să protejeze mediul de lucru şi informaţiile critice pentru business folosind tehnologii de ultimă oră.


Am organizat acest eveniment din dorința de a face mediul de afaceri local să realizeze numeroasele beneficii pe care un sistem informatic performant le poate aduce companiei, de la eficientizarea muncii si reducerea costurilor până la obținerea posibilității de a crea rapoarte, analize şi planificări într-un mod facil. Credem că cei prezenți au înțeles de ce o investitie intr-un sistem de management al afacerilor in aceste momente dificile poate reprezenta nu numai o modalitate de supraviețuire ci și un instrument de a ieși din criză mai puternice și mai bine organizate.” a declarat Sales Managerul companiei Integral IT.
Mai multe detalii pe www.integral-it.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite