Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Nikon lanseaza noi versiuni pentru doua obiective legendare

15 Septembrie 2010SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea a doua obiective destinate profesionistilor: NIKKOR AF-S de 35mm f/1.4 G si NIKKOR AF-S 200mm f/2G ED VR II.


NIKKOR AF-S 35mm f/1.4G este al treilea obiectiv din seria de modele NIKKOR f/1.4 de inalta calitate, dezvoltat in ultimele sase luni, care extinde posibilitatile creative pentru fotografii profesionisti. Acesta stabileste un nou standard pentru fotojurnalisti, combinand contrastul si rezolutia ridicate cu performantele deosebite in conditii de iluminare redusa. Alaturat obiectivelor de 24mm f/1.4 si de 85mm f/1.4 care au fost anuntate recent, acest model subliniaza dorinta continua a marcii Nikon de a oferi o gama exceptionala de elemente optice pentru fotografi.


Fotojurnalistul Kadir van Lohuizen de la agentia foto NOOR, onorat cu nenumarate premii, a fost primul care a avut acces la noul NIKKOR AF-S 35mm f/1.4G. Acesta a declarat: „Modelul de 35mm este obiectivul de „strada” standard pentru multi dintre noi la NOOR si suntem foarte incantati de aceasta noua versiune, este uimitoare. Acest obiectiv rapid de inalta performanta va permite fotografierea in orice conditii de iluminare si de cea mai inalta calitate posibila.” El a adaugat: „Datorita lui proiectele noastre de documentare vor atinge, cu siguranta, un nou nivel.”


NIKKOR AF-S 200mm f/2G ED VR II este prevazut cu strat de acoperire Nano Crystal, tehnologia Vibration Reduction de noua generatie (VR II) si un nou mod de focalizare A/M. Obiectivul asigura o calitate exceptionala a imaginii cu o claritate, un contrast si o definitie excelente precum si un efect „bokeh” lin. Acest obiectiv isi demonstreaza intreaga valoare atunci cand este utilizat pentru spectacole desfasurate pe scena si pentru evenimente sportive in spatii inchise.


Obiectivul NIKKOR AF-S 200mm f/2G ED VR II a fost construit pentru a face fata celor mai exigente cerinte ale unui fotograf profesionist. Datorita carcasei durabile din magneziu si a garniturii impermeabile care il protejeaza de praf si umezeala, acest obiectiv este adecvat pentru cele mai dure conditii de fotografiere. In plus, elementul detasabil din sticla, de tip menisc, oferit exclusiv de Nikon, protejeaza elementul de sticla frontal de mari dimensiuni de zgarieturile accidentale.Obiectivul este perfect compatibil cu toate teleconvertoarele actuale Nikon, marindu-i nivelul de acoperire si oferindu-i mai multa versatilitate.


Cele doua obiective vor fi disponibile la dealerii foto Nikon din Romania incepand cu luna noiembrie.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite