Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cautati garantii pentru performanta?

20 Mai 2005



Indiferent de sectorul economic implementarea unui sistem de tip Enterprise Resource Planning (ERP) a devenit nu doar un pas strategic ci unul necesar. O imagine de ansamblu asupra intregii activitati, acces in timp real la o serie de rapoarte despre activitatea companiei, decizii si strategii bazate pe date concrete precum si cresterea eficientei intregii afaceri sunt doar cateva din motivele pentru care o companie ar trebui sa-si achizitioneze un ERP. O companie care foloseste un sistem ERP se distinge de una care foloseste soft eterogen, in primul rand, prin rezultatele financiare.


Daca va aflati in cautarea unor garantii pentru performanta, TotalSoft, una dintre companiile romanesti care ofera solutii software pentru afaceri, va ofera sistemul integrat Charisma Enterprise.


Structurata pe trei niveluri, Charisma, modeleaza atat zona neutrala de business a oricarei companii cat si pe cea specifica activitatii (productie, retail, distributie etc) permitand in acelasi timp integrarea cu alte aplicatii.
Datorita acestei arhitecturi, creata sa confere avantaj competitiv, Charisma poate functiona intr-o singura locatie sau intr-un sistem de locatii raspandite teritorial cu baze de date distribuite sau centralizate.


Flexibilitatea si usurinta adaptarii la legislatie si la mediul de afaceri romanesc a transformat Charisma in cel mai bine vandut sistem informatic integrat la nivel de mid-market. Companii de top din diverse domenii de activitate au adoptat Charisma, iar rezultatele lor valideaza performantele produsului.


Suprapusa intregului lant de valoare al unei companii Charisma Enterprise se caracterizeaza prin :
-integrarea intregii activitati intr-un sistem unitar cu baza de date unica;
-alinierea la obiectivele organizationale: control in timp real, optimizarea activitatii si cresterea eficiensei, suport decizional;
-orientarea pe procese, fluxuri de documente si evenimente;
-proiectia intregii activitati intr-un set de documente tip : raportari impuse de legislatie, documentele prevazute de procedurile interne;


Concret Charisma ofera o serie de avantaje precum:
-Configurabilitate ridicata (tranzactii, modele de contare, rapoarte specifice, planuri de conturi);
-Lucreaza simultan cu societati / locatii multiple;
-Toate informatiile sunt gestionate in mai multe monede in paralel;
-Genereaza proiectii de cash-flow pe baza scadentelor;
-Genereaza automat documentele pentru platile scadente si preia automat incasarile din sisteme Multicash;
-Permite definirea de furnizori preferentiali / agreati;
-Urmareste importurile temporare si exporturile conexate;
-Motor de stocuri independent de aplicatie;
-Asigura trasabilitatea articolelor receptionate;
-Urmareste articolele pe celule, pe proprietati diverse;
-Realizeaza automat, pe baza specificului clientului propuneri de aprovizionare optime;
-Gestioneaza mijloacele fixe si evolutia in timp a acestora in diverse sisteme de amortizare si diverse monede in paralel;
-Asigura legatura cu Furnizorii / clientii - este realizat prin urmarirea informatiilor legate de partenerii de afaceri, informatii aflate la intersectia modulelor de cumparari / vanzari cu modulele financiar / contabil. Asigura totalitatea informatiilor legate de partenerii intreprinderii (furnizori sau clienti), de documentele referitoare la tranzactiile desfasurate cu acestia, precum si de relatiile financiare cu clientii. Toate datele necesare sunt preluate din modulele de intrare-iesire adiacente, aici obtinandu-se doar prelucrarea lor corespunzatoare si obtinerea tuturor rezultatelor / rapoartelor necesare.
-Asigura arhivarea datelor - in scopul eficientizarii folosirii spatiului de pe hard-disk, simultan cu obtinerea unei viteze sporite de lucru in utilizarea pachetului software pentru conducerea intreprinderii, se asigura un mod de arhivare a datelor complet configurabil. Procesul se va desfasura sub forma unor actiuni de “back-up” automate sau manual comandate, in urma carora baza de date curenta se va curata. Toate datele arhivate vor sta intr-o baza de date echivalenta, careia programul i se va putea adresa oricand pentru consultarea unor date mai vechi.


La inceputul anului 2005 Charisma Enterprise a fost singurul sistem ERP nominalizat la Premiile IT&C ale Romaniei, competitie la care s-au inscris o serie de produse similare existente pe piata. De remarcat este faptul ca nominalizarea s-a datorat in exclusivitate voturilor comunitatii IT&C din Romania. Asadar, sistemul este recomandat de numarul mare de clienti ( peste 90 de companii din domeniul privat), de priceperea si profesionalismul celor 80 de membri ai echipei Charisma dar si de comunitatea IT din Romania care a validat prin votul sau calitatea produsului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite