Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

KeySoft ERP–Enterprise

20 Mai 2005



KeySoft ERP este parte a setului de aplicatii de business promovate de firma noastra sub denumirea de Total Management System (TMS). Acest concept inovativ cauta sa inglobeze sub aceeasi umbrela un set extins de aplicatii software pentru organizarea si conducerea afacerii. Alaturi de ERP se afla sistemul de management al documentelor si fluxurilor (Document Management System – DMS), sistemul de organizare si urmarire a proiectelor de business (Customer Relationship Management – CRM) si aplicatia de automatizare a fortei mobile de vanzari (Sales Force Automation – SFA).


KeySoft ERP ajuta la scaderea costurilor, la cresterea productivitatii muncii si a gradului de satisfactie al angajatilor. Setul extins de rapoarte predefinite, modulul dedicat pentru cash-flow si modulul de definire si urmarire a indicatorilor economico-financiari ofera informatii complete pentru fundamentarea deciziilor de management. Posibilitatea definirii de centre de cost, proiecte si a altor segmente specifice afacerii dumneavoastra, aduce cu sine o mai buna gestionare a fiecarui element ce intra in componenta activitatii firmei.

KeySoft ERP este un instrument util personalului din toate nivelele organizatiei si aduce cu sine un sistem procedural bazat pe experienta occidentala. Echipa noastra are excelente cunostinte provenite de la aplicatii similare dezvoltate in occident.


O astfel de aplicatie este un “rau necesar” pentru orice intreprindere. Asta pentru ca orice intreprindere are obligatia de a inregistra si raporta catre fisc toate tranzactiile rezultate din activitatea sa.


KeySoft ERP - o solutie pentru manageri


-Reducerea semnificativa a timpului de lucru alocat pentru gestionarea relatiei cu tertii (Clienti/Furnizori). O baza de date ce cuprinde Clientii si Furnizorii firmei este la dispozitie. In orice moment pot fi vizualizate situatiile datoriilor. In orice moment poate fi vizualizat un istoric al tranzactiilor (vanzari, achizitii).
-Reducerea timpului necesar operatiilor contabile si reducerea ratei de erori generate. Redundanta introducerii datelor este eliminata. Orice tranzactie efectuata (vanzare, achizitie, plata, incasare) genereaza note contabile. Managerul departamentului de contabilitate are la dispozitie lista de note contabile spre verificare, adnotare, etc.
-Raspuns prompt la cerintele partenerilor facilitat de accesul rapid la informatie;
-Modul dedicat pentru definirea si urmarirea indicatorilor economico-financiari. Pe baza soldurilor si/sau a rulajelor conturilor poate fi definit un numar nelimitat de indicatori. Interfata este extrem de simpla si poate fi utilizata de orice angajat ce are un minim de cunostinte de operare a calculatorului (completat, desigur, de cunostintele economico-financiare corespunzatoare). Instrument extrem de important in fundamentarea deciziilor de management.
-Modul dedicat pentru urmarirea fluxului de numerar (cash-flow). Modulul permite definirea unor venituri si/sau cheltuieli estimate. Pe baza estimarilor si a inregistrarilor uzuale (vanzari, achizitii, incasari, plati, comenzi) aplicatia propune un grafic al disponibilitatilor in timp. Un nou instrument pentru fundamentarea deciziilor.
-Acces securizat la informatii (drepturi de acces la nivel de meniu);
-Scalabilitate (investitie etapizata);
-Beneficii imediate (implementare rapida si etapizata).


KeySoft ERP - o solutie pentru utilizatori


-Usurinta in utilizare (Aplicatia este contruita conform standardelor Microsoft. Chiar si un utilizator ce are cunostinte sumare in domeniul calculatoarelor va folosi cu usurinta KeySoft ERP);
-Multiplele optiuni de cautare duc la regasirea imediata a informatiilor;
-Gestionarea centralizata a informatiilor sporeste gradul de siguranta. Toate informatiile se regasesc intr-o baza de date aflata pe un server central.
-Informatia este introdusa o singura data in aplicatie si se afla la dispozitia tuturor celor implicati (si care au drepturi pentru a o accesa).


KeySoft ERP - o solutie pentru responsabilii IT


-Instalare rapida;
-Tehnologii standard in industrie;
-Securitatea accesului la functionalitati - prin interfata de configurare;
-Securitate: pachetele de informatii din retea sunt criptate dinamic;
-Scalabilitate - fiind construita pe o arhitectura n-tier, aplicatia permite extinderea, fara efort, de la nivel de departament, la nivel de companie;
-Key Soft este deschisa la solicitarile de personalizare ale aplicatiei;
-Auto-update pentru client - administrarea aplicatiei client se face de la distanta;




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite