Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SOLUTII SIVECO ROMANIA CU SUPORT IBM

20 Mai 2005



Parteneriatul dintre SIVECO Romania si IBM Romania are are in vedere dezvoltarea de relatii de colaborare pe partea de tehnologie software (Websphere si DB2) si de platforma hardware (serverele IBM eServer xSeries si IBM eServer pSeries) si acopera, teritorial, sapte tari: Romania, Bulgaria, Republica Moldova, Ungaria, Ucraina, Croatia si Polonia.
Initiativa de extindere si consolidare a parteneriatului dintre cele doua companii are la baza experienta foarte a anilor trecuti.


Dupa ce in luna mai 2004 SIVECO Romania a devenit membru in Partner World for Software si Partner World for Developers, a avut loc organizarea in comun a unui eveniment de tip roadshow, in perioada 28 septembrie-6 octombrie.


Actiunea in cadrul careia au fost prezentate produsele SIVADOC si SIVECO BUSINESS ANALYZER, care utilizeaza suport hardware si tehnologie IBM s-a dresat cu precadere pietei IMM (Intreprinderi Mici si Mijlocii). Astfel reprezentantii a peste 120 de organizatii din cele mai mari cinci orase ale tarii si-au exprimat interesul pentru acest tip de abordare, respectiv pentru pachete de solutii, menite sa rezolve, cu costuri minime, cele mai frecvente probleme cu care se confrunta organizatiile de dimensiuni medii si mici.


SIVADOC - SOLUTIE DE ARHIVARE, GESTIUNE A DOCUMENTELOR SI FLUXURILOR DE LUCRU


Organizatiile produc si acumuleaza din ce in ce mai multe documente si, implicit, informatie. Din pacate, o mare parte din documente se pierd, fiind uneori necesara recrearea acestora, activitate necesitand timp si resurse.


Stiati ca aproximativ 40% din timpul petrecut de catre angajati in crearea unor documente este alocat descoperirii informatiilor necesare?


De asemenea, managerii folosesc 40% din timp pentu lucrul cu documente.


In lipsa unui sistem care sa asigure suportul pentru organizarea si gestionarea documentelor si a informatiilor relevante, organizatiile se pot confrunta cu situatii de ingreunare a activitatii si scadere a competitivitatii pe piata.


SIVADOC, solutia dezvoltata de SIVECO Romania pentru arhivare, managementul documentelor si fluxurilor de lucru si avand ca suport sistemul de gestiune al bazelor de date IBM DB2 Express si serverul de aplicatie IBM Websphere Application Server este o solutie performanta rezolvarea problemelor legate de fluxul documentelor intr-o organizatie.


Referinte:



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite