Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

GTS Central Europe nominalizată la categoria "Best Regional Operator"

20 Septembrie 2010



Pentru recunoaşterea meritelor sale privind orientarea către clienţi, accentul pus pe îmbunătăţirea ofertelor şi performanţele financiare solide, GTS Central Europe (GTS) a fost nominalizată ca finalistă în categoria "Best Regional Operator" la World Communication Awards (WCA), cel mai prestigios eveniment din industria globală de comunicaţii. Nominalizarea confirmă poziţia de lider a GTS în livrarea de soluţii de telecomunicaţii în regiunea Europei Centrale şi de Est.

Comentând nominalizarea, Adam Sawicki, CEO - GTS Group a declarat: „Suntem onoraţi să ni se recunoască meritele în cadrul categoriei Best Regional Operator a prestigioaselor premii WCA. După iniţiative transformaţionale menite să îmbunătăţească eficienţa întregii companii, investiţii masive în infrastructura de reţea şi data center şi recentele achiziţii pentru consolidarea poziţiei pe piaţă, compania este bine poziţionată pentru a se ocupa de satisfacerea nevoilor clienţilor. Această recunoaştere confirmă eforturile noastre de a asigura excelenţă în afaceri şi de a fi printre cei mai buni operatori telecom din regiune."

Criteriile pentru categoria Best Regional Operator din cadrul WCA 2010 au inclus adaptarea ofertelor de servicii la nevoile locale, evoluţia şi inovaţia adusă serviciilor ca reacţie la schimbările din piaţă, direcţie strategică solidă şi creştere financiară demonstrată. În ultimii câţiva ani, compania s-a reorganizat ţinând cont de nevoile de comunicare ale clienţilor, creând astfel şapte unităţi de business – cinci unităţi naţionale (Republica Cehă, Polonia, Ungaria, Slovacia şi România) şi două unităţi regionale (wholesale voice şi wholesale data). De asemenea, GTS a lansat şi o platformă Ethernet unică în regiunea Europei Centrale şi de Est, cu puncte de interconectare în Frankfurt şi Viena, precum şi în fiecare ţară în care compania este prezentă. Reţeaua regională extinsă de fibră optică/DWDM a GTS, conectată la alte reţele de mare capacitate, asigură infrastructura fundamentală pentru a adăuga în mod continuu servicii avansate la ofertele de voce şi date, precum şi pentru a asigura baza de interconectivitate în reţeaua de data center-e aflată în permanentă dezvoltare. În ultimul rând, deşi mediul economic a cunoscut dificultăţi în toată lumea, GTS a reuşit să crească valorile EBITDA la 7,5% şi Cashflow (EBITDA minus CAPEX) la 9% year-on-year în prima jumătate a anului 2010 faţă de aceeaşi perioadă a anului 2009, acesta fiind rezultatul direct al schimbărilor cheie survenite la nivelul ofertelor de servicii şi al optimizării continue a structurii de cost.


Nominalizarea GTS la categoria Best Regional Operator poziţionează compania în rândul finaliştilor de elită: China Telecom (Europa), Digicel Group, Hutchison Global Communications, Interoute, Singapore Telecommunications şi Viettel. Compania câştigătoare va fi anunţată la data de 24 noiembrie 2010 în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Hotelul London Hilton on Park Lane.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite