Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ShopMania BIZ- o noua platforma pentru magazinele online

21 Septembrie 2010



ShopMania, portal de comparatii de preturi din România, anunta lansarea propriei platforme pentru crearea de magazine online, ShopMania BIZ.


Prin facilitatile oferite în domeniul comertului online, ShopMania BIZ îsi propune sa ofere o alternativa de încredere celor care doresc sa îsi construiasca un magazin online într-un timp scurt si la costuri reduse.


"ShopMania BIZ a intrat pe piata ca un produs complet nou, cu functionalitati extrem de avansate si aliniate la tendintele internationale, având ca baza de dezvoltare o platforma anterioara de creare de magazine online, marca ShopMania.
Prin ShopMania BIZ, ne aducem în continuare contributia la dezvoltarea zonei de comert online din România, deoarece eliminam efectiv barierele de intrare. Aproape oricine îsi poate crea un magazin online: cei care au construit un business offline si vor o extindere, cei care au deja un magazin online si au planificat dezvoltarea unei noi platforme de vânzare sau, pur si simplu, cei care fac acum primii pasi în directia comertului online", a declarat Arthur Radulescu, director general Asesoft Net.


Pe lânga facilitatile legate de construirea si administrarea activitatii magazinului online, ShopMania BIZ îsi sustine partenerii printr-o serie de functionalitati importante axate pe zona de marketing si comunicare.


"Magazinele online sunt ca orice alt business: au nevoie de un anumit grad de expunere si de o comunicare sustinuta, pentru a-si atinge obiectivele financiare. În construirea noii platforme, am pus accentul pe dezvoltarea cât mai multor functii care sa ajute magazinele în acest sens. În plus, ne bucuram sa avem ca partener compania Google si programul Google AdWords, cu ajutorul carora putem oferi magazinelor online ShopMania BIZ o noua oportunitate de promovare. Cu sprijinul Google, acordam astfel vouchere Google AdWords în valoare de 35 de euro tuturor magazinelor care îndeplinesc conditiile de eligibilitate ale programului", a adaugat Arthur Radulescu.


Google AdWords vine prin acest parteneriat în sprijinul magazinelor online din România, prin integrarea unui program eficient de publicitate online în mixul activitatilor de marketing de zi cu zi. Cu Google AdWords, companiile mici si mijlocii îsi pot promova magazinele online atât pe motorul de cautare, cât si în Reteaua de Display Google. De asemenea, Google AdWords pune la dispozitia magazinelor online si posibilitatea de a adauga adresa magazinului pe hartile Google.


ShopMania BIZ ofera si o serie de optiuni de interconectare cu alte aplicatii, precum integrarea cu platforme sociale ca Facebook si Twitter sau cu sisteme de monitorizare precum Google Analytics. Alte functionalitati care recomanda ShopMania BIZîn construirea unui magazin online sunt, printre altele, optimizarea avansata pentru motoarele de cautare, modulul de cautare intuitiva a produselor în cadrul magazinelor, design de magazin cu usurinta în utilizare sau modulele care faciliteaza upselling-ul.


Platforma ShopMania BIZ poate fi accesata la adresa http://biz.shopmania.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Mihai
Cum adica "un produs complet nou" ? Eu folosesc www.cart.ro de vreo 4 ani, am mai lucrat si cu alte solutii similare (mai slabute). E chiar flagrant, e ca si cum si-ar face Cosmote reclama "telefonul mobil, un produs nou in Romania" :)
21 Septembrie 2010, 10:18:02