Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

VERITAS BACKUP EXEC SUITE – solutie Enterprise destinata companiilor mici si medii

20 Mai 2005



STANDARDUL “GOLD” IN PROTECTIA DATELOR


Incepand cu activitatile din companiile mici si ajungand pana la companiile de dimensiuni internationale, VERITAS Backup Exec for Windows Servers reprezinta standardul “GOLD” in protectia datelor Windows de peste 10 ani.


Prin lansarea noii versiuni, VERITAS Backup Exec 10.0 for Windows Servers, VERITAS introduce o noua solutie, Backup Exec Suite, asigurand o continuitate in protectia datelor impreuna cu cea mai rapida metoda de recuperare a datelor bazata pe hard-disc. Sub forma unei suite de produse integrate, este o solutie extrem de scalabila si simplu de administrat destinata rezolvarii permanentelor provocari ale mediului de afaceri din prezent.


Protectia continua a datelor


Prin Backup Exec Suite, VERITAS ofera pentru prima data o solutie de nivel Enterprise, dar scalabila si accesibila companiilor mici si medii, dar in plina dezvoltare. Prin aceasta solutie, companiile isi pot proteja simplu si rapid datele aflate in punctele de lucru aflate in teritoriu, precum si cele aflate pe statiile de lucru, fixe si mobile, ale angajatilor. Aceste functionalitati sunt asigurate fara a fi necesare resurse hardware suplimentare.


Backup Exec Suite include, pe langa Replication Exec 3.1 si Storage Exec 5.3, produs ce permite administratorilor maximizarea resurselor de stocare si reducerea timpului alocat pentru backup prin management automatizat al stocarii: quotas, file blocking si raportare avansata.



Fastest DiskBased Recovery


Organizatiile trebuie sa fie in masura sa restaureze datele atunci cand este nevoie intr-un timp cat mai scurt. Teste realizate de institute independente au demonstrat ca VERITAS Backup Exec 10 for Windows Servers ofera cea mai rapida restaurare a datelor de pe disc prin introducerea optiunii Advanced Disk based Backup Option, ce asigura backup si restaurare rapide a datelor prin noile functionalitati: Synthetic si OffHost.


Simple to Grow – Simple to Manage


O noua optiune - Central Admin Server Option – asigura administratorilor monitorizarea si managementul mai multor servere de backup in mod centralizat, printr-o singura consola. Backup Exec Suite simplifica si eficientizeaza managementul in doua moduri. Primul este asigurat prin consola centrala de management al tuturor serverelor de backup din organizatie. Al doilea mod il constituie tehnnologia Backup Exec SmartLink ce permite administratorilor sa monitorizeze actiunile executate in cadrul Replication Exec si Storage Exec direct in consola Backup Exec. Aceasta tehnologie asigura ceea ce isi doreste orice organizatie: realizarea mai multor actiuni cu resurse mai putine.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite