Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Schimbare de CEO la UniCredit

22 Septembrie 2010Consiliul Director al UniCredit si Alessandro Profumo au convenit că dupa 15 ani, a sosit momentul unei schimbari de leadership la nivelul Grupului.
Astfel, Alessandro Profumo si-a prezentat demisia din functia de CEO al UniCredit, demisie care a fost acceptata de Consiliul Director. Consiliul a tinut sa sublinieze faptul ca, sub conducerea lui Alessandro Profumo, compania s-a dezvoltat, evoluand de la stadiul de jucator local la o pozitie intre cele mai importante grupuri bancare din Europa. Capitalizarea bursiera a bancii a crescut in toata aceasta perioada de la 1,5 miliarde de euro la aproximativ 37 de miliarde de euro.
Pana la numirea unui nou CEO, Consiliul a transferat, temporar, atributiile executive Presedintelui Consiliului Director, Dieter Rampl, care va conduce Grupul cu ajutorul Directorilor Executivi Adjuncti.
De asemenea, Consiliul i-a acordat lui Dieter Rampl mandatul de a identifica si propune un succesor al lui Alessandro Profumo in urmatoarele saptamani.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite