Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Business-ul iQuest, īn creştere

22 Septembrie 2010



Compania iQuest, furnizor de soluţii şi servicii IT, a raportat în primul semestru al acestui an un avans cu 11% a cifrei de afaceri, comparativ cu perioada similară din 2009 datorită lansării de soluţii special adaptate pieţei autohtone.
Astfel, în prima jumătate din 2010, iQuest a înregistrat un business de 5 milioane de euro, comparativ cu prima parte a anului trecut, când a raportat afaceri de 4,5 milioane de euro.
Ca urmare a trendului înregistrat pe piaţa locală de soluţii software de business, iQuest a lansat de la începutul anului aplicaţia de managementul performantei BusinessBalance şi solutia de tip CRM, GeoSales.
„Ne concentrăm pe dezvoltarea de produse proprii, care să vină în întâmpinarea problemelor specifice pieţei româneşti. Companiile locale manifestă particularităţi faţă de companiile străine, atât din punct de vedere al managementului, cât şi din punct de vedere al legislaţiei. Pentru că multe dintre soluţiile standard nu se pot aplica pieţei autohtone, venim cu produse noi, precum GeoSales şi BusinessBalance, care se adresează nevoilor specifice companiilor din ţara noastră”, a declarat Cornel Brody, Directorul General al iQuest.
Pentru a doua jumătate a acestui an, compania mizează pe o creştere cu 15% a cifrei de afaceri comparativ cu prima parte din 2010, la 5,75 milioane de euro.
De asemenea, iQuest revizuieşte în creştere estimarea privind cifra de afaceri aferentă anului în curs. Astfel, dacă la începutul lui 2010 compania miza pe un business de 10 miloane de euro, în acest moment preconizează afaceri de aproximativ 10,75 milioane de euro, în creştere cu 30% faţă de anul trecut.




Tags: CRM, crestere, iQuest

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Anonim
Hoti....regret fiecare clipa care am petrecut-o lucarand pentru iQuest. Am lucrat in firme mai mici cu potential de 100 de ori mai mare.
05 Octombrie 2010, 02:27:12