Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ECM >> Stiri si comunicate

Valoris presteaza servicii pentru o companie italiana

23 Septembrie 2010



TNS Italia, unul dintre cele mai mari Institute de cercetare de piata, la nivel international, cu birouri in Milano si Roma, a ales Valoris Center pentru a colecta date despre satisfactia clientilor pentru o companie multinationala, care isi desfasoara activitatea pe piata din Romania. Bazat pe un chestionar complex, Valoris Center a obtinut feedback atat de la companii, cat si de la persoane fizice si a organizat rezultatele intr-un format specific pentru a putea fi prelucrate de catre specialistii TNS Italia.


TNS Italia acopera cele mai importante verticale de afaceri: FMCG, Tehnologie, Media, Finante, Industria Auto, Politic & Social. Pornind de la dezvoltarea de noi produse, la satisfactia clientului si intelegerea consumatorilor, TNS Italia ofera expertiza de cercetare si know-how in fiecare etapa a procesului de dezvoltare si lansare pe piata, oferind consultanta, cercetari cantitative si calitative, precum si puncte de vedere regionale sau globale.


"Am ales Valoris Center pe baza recomandarilor primite. Consideram ca preturile competitive si serviciile de inalta calitate sunt complementare si nu reprezinta obiective contradictorii. Valoris Center ne-a ajutat sa reducem costurile legate de colectarea datelor si ne-a oferit servicii de call center de calitate." GianMaria Defilippi - Senior Researcher, TNS Italia.


TNS Italia opereaza o gama larga de servicii si solutii, cu expertiza in patru domenii principale de cercetare: Inovare si dezvoltare de produse, Retail & Consumatori, Brand & Comunicare si Consultanta in Management, punand accent in special pe latura calitativa a serviciilor oferite.


TNS deruleaza proiecte peste tot in lume si este unul dintre cele mai importante grupuri de cercetare de piata. Provocarea acestui proiect a fost legata de complexitatea si natura datelor colectate Suntem bucurosi ca ne-am ridicat la nivelul de calitate cerut de TNS si suntem indreptatiti sa credem ca acest proiect ne va ajuta sa construim un parteneriat pe termen lung." Cristina Man - Director General, Valoris Center.


Mai multe detalii pe www.valoris.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite