Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Digital Print&Sign 2010

23 Septembrie 2010



Între 22-25 septembrie se desfăşoară Digital Print & Sign, expozitia internationala dedicată industriei de print digital si semnalistica din Romania, în incinta Pavilionului Central al Centrului Expoziţional Romexpo. La târg participă şi nume mari din industrie, precum HP, Xerox, Konica Minolta sau Epson.
În cadrul expoziţiei, compania Xerox a prezentat mai multe soluţii de imprimare pentru formate mari, care includ imprimante de format mare, copiatoare şi scanere. Cu ajutorul acestor echipamente se pot distribui electronic documente de formate mari pentru domeniul tehnic şi de artă grafică.
Presa digitală color Xerox 700 este utilă mediului de producţie, iar cu ajutorul acesteia se pot realiza broşuri capsate la mijloc, cataloage, manuale, campanii de direct mailing, fotografii etc.
Xerox 7142 GA este un echipament dedicat pieţei de artă grafică, fiind conceput pentru toate aplicaţiile de format mare, precum afişe, postere, banere, roll-up şi orice aplicaţie indoor. (foto)

Seria de sisteme multifuncţionale Xerox ColorQube pentru mediul office are câteva funcţii special concepute pentru IT. Pachetul software este destinat să reducă pauzele în producţie şi costurile de suport IT. Cu Xerox CentreWare Web, de exemplu, administratorii IT pot instala, configura, gestiona, monitoriza şi raporta informaţii despre imprimante şi echipamente multifuncţionale, în reţea, indiferent de producătorul acestora.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite