Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Nou magazin Sony Center la Bucureşti

23 Septembrie 2010



Sony şi New Link, administratorul reţelei Sony Center în România, au inaugurat astăzi cel mai mare dintre magazinele Sony Center, la etajul al doilea al centrului comercial Unirea Shopping Center din Bucureşti. Investiţia a fost de 115.000 de euro.
Magazinul dispune de o suprafaţă de 100 mp şi de expunerea a aproximativ 800 de produse marca Sony: notebook-urile VAIO, televizoarele LCD BRAVIA, aparatele foto DSLR Alpha sau compacte Cyber-shot, camerele video Handycam, dar şi accesoriile colorate foto şi video.



Reţeaua de magazine Sony Center numără 10 magazine, în patru oraşe la nivel naţional: Bucureşti, Cluj, Piteşti, Sibiu, din care 7 se află în Capitală.
Nicolae Dumitrescu, Director Vanzari Sony Center, a declarat că noi deschideri de magazine vor avea loc şi la Constanţa, Iaşi, Timişoara şi poate, din nou, Bucureşti, doar dacă economia va da semne de revenire. Dumitrescu a mai spus că anul acesta în magazinele Sony Center s-au vândut 700 de laptopuri şi că 10% din vânzările Sony sunt aduse de magazinul online Sony Center (lansat acum patru ani).
În 2009, New Link a încheiat anul cu o cifră de afaceri de 10.000.000 euro, având 85 de angajaţi.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
george zagar
Comercialzati platine tourne-disque ? (pentru discurile vinil)
12 Ianuarie 2013, 02:48:42