Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Un nou magazin Panasonic la Unirea Shopping Center

27 Septembrie 2010



Primul magazin Panasonic, dintr-o noua serie, a fost inaugurat astazi în centrul comercial Unirea Shopping Center. În cadrul evenimentului de deschidere a fost prezentata, în premiera pe piata din România, prima camera 3D pentru amatori din lume, modelul SDT 750.


Magazinul Panasonic vine cu un concept nou, care mizeaza pe interactiunea consumatorilor cu produsele companiei si urmareste sa îi familiarizeze pe acestia, în special, cu tehnologia 3D. Reprezentantii Panasonic România se asteapta ca magazinul inaugurat astazi sa genereze vânzari, în urmatorul an, de aproximativ 1 milion de euro.
Investitia în noul magazin se ridica la valoarea de 100.000 euro. Noua serie de magazine Panasonic, ce se lanseaza cu showroom-ul deschis în Unirea Shopping Center, va avea un design unitar si exclusiv, inspirat din cultura japoneza. Pâna la finalul anului, alte zece magazine Panasonic vor fi lansate în Bucuresti si în alte orase importante din tara.


“Ne dorim ca noua serie de magazine sa consolideze relatia dintre brandul Panasonic si publicul larg. De aceea, am ales sa implementam un concept care implica o interactiune mai mare a consumatorilor cu produsele noastre“ a declarat Alexandru Mina, advertising&public relations manager Panasonic România.
În noul magazin vor fi comercializate: noua gama de televizoare 3D, inclusiv cele cu conversie 2D -3D, prima camera video 3D pentru amatori, noua serie de aparate foto Lumix, precum si produse electrocasnice (frigidere si masini de spalat) Panasonic.

În acelasi context, Stefan Ichim, country manager Panasonic România, a declarat ca cifra de afaceri a companiei în anul fiscal 2009 a însumat 55 milioane de euro, iar în primul semestru al acestui an afacerile Panasonic au crescut cu 5%.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
cioiu doina
Buna ziua. In data de 17.12.2013 am facut la dvs o comanda de radiocasetofon RX-D50 pt care am platit cu factura nr 124 un avans de 100 lei. As vrea sa renunt la aceasta comana, sa o anulez. Se poate, ce trebui sa fac? cum se procedeaza? multumesc. Cioiu Doina
23 Decembrie 2013, 11:04:06
GEORGE
AM FOST LA UNIREA SI NU V AM GASIT ,UNDE SUNTETI ACUM,,,
09 Martie 2014, 10:18:33