Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

MP780ST- proiectorul care inlocuieste tabla interactiva

29 Septembrie 2010



O categorie importanta pentru strategia BenQ de la sfârsitul acestui an si în 2011 va fi cea de proiectoare, având ca directii principale de dezvoltare zona educationala si cea de business. Nu mai putin de 14 noi modele - MX660, MS612ST/MX613ST, MX710/MX711, MX760/MX761, MX810ST/MW811ST/MX812ST si, nu în cele din urma, noul MP780ST, urmând a fi disponibile pe piata din România în curând.
Fiecare dintre acestea aduce inovatii tehnologice de ultima ora. Daca MX780ST aduce tehnologia Point Draw pe piata locala, MX760 vine cu flexibilitatea oferita de zoom-ul mare si suportul 3D, în timp ce MX810ST poate folosi tablele interactive.


PointDraw™- reprezentari direct pe imagine
De-a lungul timpului, BenQ a inovat continuu în zona de proiectoare, iar noua tehnologie PointDraw™ vine sa adauge o nota de distractie si noutate în procesul de învatamânt. Noul creion interactiv PointDraw™ si functiile sale capteaza atentia studentilor si creste performanta scolara. Cu ajutorul sau se pot realiza desene, rezolva ecuatii, efectua adnotari pe texte etc, direct pe imaginea proiectata, fisierele putand fi salvate in computer fara a interactiona cu acesta. Practic, senzorul monitorului recunoaste miscarile, le transmite catre calculator, iar programul le transpune in document. MP780ST va fi disponibil la un cost de aproximativ 1.500 euro.




MX760- 3D in educatie
Noul model MX760, aduce tehnologia 3D mai aproape de zona educationala, permitând utilizarea unei varietati de prezentari interactive si softuri educationale, pentru a transforma modul de a percepe procesul de învatare.
MX760 include un set de boxe de 20W, o intrare pentru microfon fapt ce înlesneste prezentarile tinute în fata unui auditoriu numeros. Proiectorul poate fi conectat la o retea LAN/USB, se poate conecta la 4 surse de proiectie, poate afisa doar anumite zone ale monitorului sau pana la 8 ecrane, parametrii mentinandu-se la distante intre 1 si 3 metri. Optional, poate fi dotat cu o conexiune wireless.





Noul proiector continua drumul început de BenQ în 2009, cu primele proiectoare 3D de pe piata mondiala, aducând proiectia 3D la un nou standard si îmbunatatind astfel performantele scolare ale elevilor. Un studiu realizat de TI Research arata o crestere a performantelor elevilor cu mai bine de 35%, dupa introducerea unui program de învatare 3D.


DLP®- Tehnologia filmelor SF
Emmanuel Herbreteau, reprezentantul Texas Instruments- creatorii tehnologiei, a facut o scurta trecere in revista a utilizarii DLP®, tehnologia a fost folosita pentru prima oara la proiectia seriei Star Wars. Ulterior film 3D “Avatar” a fost prezentat cusi a fost utilizata cu succes in deschiderea JO de la Beijing.
Microcipul este format dintr-un sistem demini-oglinzi care reflecta lumina, este sigilat pentru a nu permite patrunderea prafului si poate fi integrat in orice aparat de redare a imaginii, datorita dimensiunilor foarte reduse.


In Romania, BenQ detine o cota de aproximativ 38% din piata proiectoarelor pe primele 6 luni din 2010. Dragos Salamac, Team Leader BenQ Romania, a mentionat ca in aceasta perioada piata a crescut cu 30%, raportat la acelasi interval din 2009, vanzarile companiei inregistrand un avans de 167%.






Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Oway Group Ltd
Oway Group Limited este un producător de profesionist de table interactive portabile, sistemul de vot, modul / senzor și interactiv stilouri interactive în orașul Dongguan, China. Bine ați venit pentru a vizita site-uri web pentru mai multe informații: http://www.owaygroup.com, http://www.oway-group.com -------------------------------------------------- --------- Oway Group Limited Adauga: XT Bldg, Yantian, oraș Fenggang, orașul Dongguan, provincia Guangdong, China Tel: 86-769-33203037 / 769-33357550 Linia de servicii: 86-13260770722 MSN: oway@live.cn Skype: owaychina Yahoo: owaychina E-mail: sales@owaygroup.com, sales@oway-group.com, oway.info @ gmail.com
03 Mai 2013, 10:58:28