Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Performante cu 70% mai mari pentru Toughbook CF-U1

06 Octombrie 2010



Panasonic Toughbook CF-U1, cel mai popular model handheld din seria Toughbook, revine pe piata cu performante crescute cu 70% fata de versiunea anterioara. Noul Panasonic Toughbook CF-U1 este echipat cu un ecran dotat cu tehnologia Transflective Plus de reflexie a razelor solare, memorie de 2 GB si procesor Intel Atom mai puternic.


Transflective Plus, tehnologie care echipeaza generatia Mark 2 a sistemului portabil Panasonic Toughbook CF-U1, este o tehnologie ce îmbunatateste semnificativ reflexia razelor solare la suprafata ecranului astfel încât claritatea display-ului este net superioara modelelor din prima generatie.
În afara tehnologiei Transflective Plus, notebook-ul este echipat si cu un senzor de lumina care detecteaza intensitatea luminii solare atunci când echipamentul este utilizat la exterior si ajusteaza corespunzator luminozitatea ecranului pentru a îmbunatati claritatea. Ajustarea automata a luminozitatii ecranului are ca efect si utilizarea în mod optim a energiei stocate în bateria computerului.


În varianta cu upgrade, Panasonic Toughbook CF-U1 vine echipat cu un procesor Intel Atom Z530 de 1,6 GHz (de la 1,33 GHz în prima generatie) si cu o memorie dubla (2 GB în loc de 1 GB). De asemenea, noul model functioneaza cu Windows 7 preinstalat si cu tehnologia 3G HSPA Gobi2000, ca optiune de conectare WWAN.
CF-U1 este un echipament portabil de o rezistenta deosebita care ofera functii integrate, perfect concepute pentru utilizarea în medii foarte versatile. Echipamentul dispune de LCD tactil, unitate de stocare solid-state si scaner de amprente pentru autentificarea utilizatorului. Notebook-ul poate fi dotat optional cu un cititor de coduri de bare 1D si 2D sau etichete RFID si cu o camera digitala de 2 megapixeli.


Datorita modului optim în care este gestionat consumul de energie, Toughbook CF-U1 are o autonomie de peste 9 ore si conectivitate WiFi, Bluetooth, iar optional WWAN 3G./HSPA. Data fiind constructia foarte solida a echipamentului, greutatea redusa (1Kg), dar si posibilitatile variate de andocare, acesta poate fi utilizat atât la birou, cât si în masina sau chiar în mers.


Panasonic Toughbook CF-U1 va fi comercializat în România la pretul de 2199 euro + TVA, începând cu aceasta luna.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite