Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Microsoft premiaza Asseco SEE

07 Octombrie 2010



In cadrul evenimentului “Microsoft Club”, destinat celor mai performate companii (distribuitori si parteneri) care activeaza in segmentul de piata Small and Medium Business (clasificarea Microsoft) Asseco a fost premiata la urmatoarele categorii: Cea mai buna performanta in atingerea obiectivelor propuse de comun acord prin Business Plan, Cea mai buna performanta pentru Enterprise Agreement in segmentul SMSP.
“Premiile acordate recunosc implicarea activa a Asseco SEE in segmentul companiilor cu peste 250 de pc-uri, si rezultatele excelente in ceea ce priveste solutiile de licentiere pentru acesti clienti. ”, a declarat Razvan Ene, Business Unit Manager la Asseco SEE (Romania). Ne vom concentra in continuare pe acest segment de piata, pe care il consideram cu cel mai mare potential de dezvoltare. Vom aloca resurse tehnice, materiale si umane, impreuna cu subsidiara Microsoft din Romania, pentru ajuta companiile romanesti sa beneficieze de tehnologiile de ultima ora.
Microsoft este unul din cei mai importanti parteneri ai Asseco SEE in Romania. Asseco SEE are nivelurile de certificare Large Account Reseller si Gold Partner, precum si numeroase certificari tehnice.










Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite