Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Carrefour a lansat primul card preplatit din Europa

11 Octombrie 2010Carrefour a lansat primul card preplătit din Europa, în colaborare cu partenerii de la MasterCard şi Rev Europe, în toate cele 23 de hypermarketuri Carrefour. Carrefour este primul retailer din România care propune un card preplătit.
Noul produs este un card de debit reîncărcabil, care poate fi achitat direct la casele de marcat din hypermarket-urile Carrefour.
Cardul se obţine pe loc, fără cont bancar şi poate fi folosit doar în limita sumelor disponibile pe card. Limita minimă de reîncărcare este 10 RON, iar cea maximă 2.500 de euro. Pentru retragerile de numerar de la ATM-uri (atât din ţară, cât şi din străinătate) se percepe un comision de 5,5 RON.
De asemenea, cardul poate fi folosit şi pe internet şi în străinătate. Se pot transfera imediat bani în ţară, direct de pe telefonul mobil, prin SMS, către alţi posesori de carduri preplătite.
În viitor, încărcarea cardului se va putea face şi de pe internet, dintr-un cont bancar, nu doar la casele de marcat din hypermarket-uri.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite