Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Nett Front a ales ERP-ului iBS Xtended de la Sysgenic

13 Octombrie 2010



Sysgenic Group a inceput luna aceasta implementarea ERP-ului iBS Xtended pe cerintele specifice ale Nett Front, unul din marii producatori locali de usi si mobilier pentru bucatarii.

Firma Nett Front, cu sediul central in Targu Mures si cu o retea de distributie in toate orasele importante din tara, va beneficia de serviciile analistilor de business, implementatorilor si programatorilor Sysgenic Group pentru concretizarea proiectului comun. Modulele contractate de catre companie sunt: Contabilitate, Gestiune, Salarizare, Analiza statistica, Mijloace Fixe, Obiecte de Inventar si Managementul contractelor. In plus, Nett Front va beneficia de un modul ultra customizat de comenzi on-line care va fi integrat cu aplicatia iBS Xtended si care va facilita lansarea directa in productie a comenzilor venite din reteaua de distribuitori.


Motivele principale pentru care Nett Front a ales solutia integrata iBS au fost colaborarea stransa dintre echipa de selectie a aplicatiei ERP si personalul de vanzari al Sysgenic in procesul de pre-sales, flexibilitatea aplicatiei, prin customizarile care se vor efectua pentru specifiul de productie al firmei, precum si raportul excelent calitate si servicii vs. pret de achizitie.


Pasul urmator implementarii iBS Xtended la Nett Front va fi analiza si implementarea unui sistem informatic similar la firma partenera din Ungaria, actionar important in compania de productie din Tg. Mures. Practic va fi prima implementare iBS Xtended in afara Romaniei, o achizitie extrem de importanta in portofoliu de clienti al Sysgenic Group.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite