Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Vaio Z - cel mai puternic notebook Sony

14 Octombrie 2010



Sony a lansat in Romania noua gama de notebook-uri "business lifestyle": VAIO Z, VAIO S, VAIO Y pentru utilizatorii care-si doresc instrumente de lucru care imbina stilul cu tehnologia de ultima generatie.


Astfel, "pe o piata mondiala care a inregistrat o crestere de 23% a vanzarilor", Sony aduce noua gama VAIO in care "oamenii de business vor descoperi performantele unui sistem desktop de varf intr-un notebookk ultra-portabil de 13 inci, cu o carcasa discreta din fibra de carbon" a declarat Taiju Ishikawa, banch manager Sony Romania.

Unicitatea acestei lansari a fost prezentarea celui mai puternic VAIO iesit din fabrica din Japonia pana in prezent - notebook-ul VAIO Z, care dispune de o serie de caracteristici unice pe piata modelelor de business. Astfel, cu o greutate de 1,5 kg, noua serie Z ofera primul model de notebook VAIO cu ecran LCD de 13,1 inci Full HD (1920x1080), ceea ce asigura reproducerea fidela a fotografiilor si fisierelor video in format Full HD. Mai mult, procesorul Intel Core i7 si sistemul inovator, proprietar Sony - Quad SSD (4 unitati SSD conectate in RAID 0) fac posibila obtinerea performantelor unei statii de lucru profesionale cu o viteza de sase ori mai mare in transferul de date, comparativ cu sistemele echipate cu HDD.
Si daca nu v-a convins pana in acest moment, poate reuseste prin faptul ca ofera conectivitate 3G de banda larga Vaio Everywair, care va permite accesul la internet prin intermediul retelele mobile.
Mai multe detalii despre model, dar si despre seriile VAIO S si VAIO Y gasiti pe www.sony-europe.com.



Tags: Sony, Vaio Z

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite