Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Firmele de IT nu au un grad de automatizare ridicat

20 Octombrie 2010




Şi Trilex organizează traininguri pentru identificarea proceselor de lucru din organizaţie sau departament şi obţinerea diagramelor de proces şi a procedurilor corespunzătoare.
„În cadrul cursurilor se face analiza situaţiei curente şi identificarea proceselor şi a fluxurilor de lucru din organizaţie, divizii sau departamente, realizarea diagramelor de proces, atât manual, cât şi cu aplicaţii software, analiza şi identificarea proceselor optime şi crearea diagramelor optimizate de procese/fluxuri de lucru, identificarea schimbărilor necesare în procesele de lucru existente, îmbunătăţirea proceselor de business sau realizarea de aplicaţii şi sisteme IT”, spune Hilde Corbu, Trainer şi consultant în Project & Portfolio Management, Trilex Consulting.
Consaltis foloseşte ca metodologie abordarea Six Sigma, care ajută la identificarea şi reducerea problemelor şi a disfuncţionalităţilor ce induc pierderi (bani, timp, oportunităţi sau clienţi) în procesele de business. Optimizarea se execută în următoarele etape: definire, măsurare, analiză, îmbunătăţire, control.


Companiile străine beneficiază de o vizibilitate mai mare în piaţă, dar acest lucru nu este şi un garant al succesului. Multe implementări de aplicaţii ERP au eşuat, chiar în cazul unor furnizori de top, tocmai din cauză că procesul de implementare nu a fost optimizat. Când un astfel de eşec are loc, imaginea companiei IT este greu de refăcut.
Fără un program de standardizare, îmbunătăţire şi, mai ales, de monitorizare a proceselor, organizaţiile nu se pot menţine pe piaţă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite