Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Fiţi mereu cu un pas înaintea infractorilor!

20 Octombrie 2010



Piaţa de monitorizare şi supraveghere IP evoluează rapid, în timp ce semnalele de scădere a numărului de proiecte pe vechile tehnologii analogice CCTV au devenit tot mai numeroase. Soluţiile de supraveghere IP de la D-Link vă pot ajuta şi pot contribui la reducerea criminalităţii şi sporirea siguranţei populaţiei.


Pentru aceia care doresc să treacă integral la supravegherea IP, tranziţia este foarte simplă. Cele mai multe dintre companiile care adaugă echipamente de supraveghere IP vor face investiţii minime. Camerele de supraveghere existente acum pe piaţă nu sunt scumpe şi se pot instala foarte uşor. Nu este necesar să schimbaţi întregul sistem analogic CCTV existent pentru a putea folosi IP surveillance. Soluţiile digitale pot fi integrate în sistemul CCTV fără a fi nevoie să cheltuiţi cu înlocuirea infrastructurii existente, folosind produse cum ar fi video encodere.


Soluţiile de supraveghere IP de la D-Link reprezintă rezolvarea problemelor tot mai numeroase cu care se confruntă companiile care încă utilizează tehnologiile tradiţionale CCTV, respectiv costul, calitatea imaginii, gestionarea şi depozitarea informaţiilor. Oferim o gamă completă de camere de supraveghere, pornind de la modelele pentru acasă, până la camere profesionale de exterior. Diferenţierea o facem prin gama vastă şi completă de produse, cu preţuri foarte competitive în raport cu celelalte soluţii profesionale de pe piaţă, diferenţiere accentuată de posibilitatea integrării soluţiei de securitate într-o soluţie completă de infrastructură bazată atât pe switch-uri, firewall-uri, network video recordere, cât şi pe softurile aferente de management şi monitorizare”, spune Bogdan Mihalcea, Country Manager D-Link România.


Ce oferă supravegherea IP?
În loc să stea cineva într-o încăpere pentru a monitoriza imaginile, sistemul poate fi accesat de la distanţă, iar personalul nu trebuie să depindă de un şir de monitoare, ci poate fi oriunde altundeva în clădire sau în campus. Tehnologia de supraveghere este folosită şi de retaileri pentru monitorizarea încăperilor de depozitare şi a magazinelor, iar şcolile şi liceele au început să folosească sisteme de supraveghere pentru siguranţa elevilor şi a personalului din campusuri.
Soluţiile D-Link oferite pieţei din România sunt destinate oricărui tip de client - camere wireless pentru acasă, ce pot fi instalate de către utilizator în doar câteva minute, dar există soluţii şi pentru IMM-uri şi mari companii, în care se pot implementa zeci sau sute de camere de supraveghere, se pot monitoriza chiar şi incinte industriale foarte mari, iar conţinutul video generat poate fi stocat pe servere dedicate.


Cele mai noi camere de supraveghere pe IP – D-Link DCS- 3710, DCS-6818 şi DCS- 5635 - pot fi integrate în infrastructura reţelelor existente (wireless, pe cablu cu sau fără Power over Ethernet), switch-uri şi dispozitive de stocare din cadrul firmelor, din sectorul public şi educaţional, reprezentând o soluţie end-to-end de IP surveillance.


Echipa D-Link oferă tot suportul necesar construirii soluţiei tehnice, prin identificarea necesităţilor clientului şi propunerea de echipamente în funcţie de cerinţe, locaţie, condiţii de mediu etc. Clientul va colabora cu distribuitorul pentru cererea şi livrarea produselor, practic, pentru toate operaţiunile de logistică. În funcţie de complexitatea soluţiei se poate oferi şi suport gratuit în configurarea echipamentelor, mai puţin instalarea fizică sau diferite servicii cu valoare adăugată, operaţiuni ce cad în sarcina integratorului sau implementatorului. Echipa D-Link va oferi pe toată perioada de viaţă a produsului sau a soluţiei suportul necesar pentru eventualele neconcordanţe în funcţionarea echipamentelor”, precizează Bogdan Mihalcea.



Nevoia de supraveghere a spaţiilor publice şi a firmelor private, în scopul păstrării siguranţei populaţiei, prevenirii infracţiunilor şi identificării infractorilor, va continua să crească. Din acest motiv, companii din întreaga Europă încep să adopte tehnologia de supraveghere video IP, pentru a se asigura că oamenii şi proprietăţile acestora sunt în siguranţă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite