Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Sony Vaio S - un laptop practic

20 Octombrie 2010Sony Vaio S, prezentat mai întâi la CES 2010, a fost lansat la mijlocul lunii octombrie şi pe piaţa românească. Mi-a plăcut să lucrez cu el, deşi e un laptop conceput pentru oamenii de afaceri. Lăsând la o parte culoarea (neagră) şi carcasa (aspră) este un laptop uşor (2 kg cu tot cu baterie), care nu ocupă mult spaţiu şi a cărui baterie ţine mai bine de trei ore (mail, messenger, Word, muzică, foto, film, navigare web, internet wireless). Având acest laptop la teste am lucrat pentru prima oară şi cu Windows 7 – o experienţă interesantă aş spune.


Ce mi-a plăcut
Am remarcat butonul Vaio Assist, cu ajutorul căruia se poate accesa aplicaţia Vaio Care. Vaio Care este un serviciu de diagnosticare a problemelor laptop-ului şi de rezolvare a acestora în mod automat, pe cât posibil. Se activează prin simpla apăsare a tastei dedicate Vaio Assist. Volumul se reglează la fel de uşor, de lângă butonul Vaio Assist. De asemenea, am apreciat tastatura, la care se scrie extrem de uşor (s-ar putea să vă ia ceva timp să vă obişnuiţi) şi monitorul cu tehnologie LED. Pot spune, fără să exagerez, că fotografiile şi filmele s-au văzut la o calitate ireproşabilă. Tastatura este iluminată şi are un senzor de lumină ambientală. Acelaşi senzor de lumină ajustează luminozitatea ecranului în funcţie de condiţiile ambientale. Pentru protecţia datelor de pe hard disk, Sony Vaio S este echipat cu Advanced HDD Protection. Din punctul de vedere al conexiunilor are trei porturi USB. Cu ajutorul portului HDMI poate fi conectat şi la un televizor.


Ce nu mi-a plăcut
Aşa cum am spus şi la început, culoarea şi carcasa aspră.


E adevărat că asprimea carcasei îi oferă o aderenţă foarte bună, însă gusturile, după cum bine ştim, nu se discută.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite