Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

AdNet Telecom, partener strategic la Future Hosting

20 Octombrie 2010



Pe 22 octombrie 2010 se desfasoara la Cluj evenimentul Future Hosting, la care AdNet Telecom – furnizor de servicii de telecomunicatii - este prezent in calitate de partener strategic.


La eveniment participa companiile de hosting si partenerii lor. Scopul acestora este crearea unei coeziuni puternice a pietei, obtinerea unui cadru concurential pentru dezvoltarea industriei de hosting din Romania si, prin aceasta, confirmarea unei prezente solide pe piata Europeana.


In calitate de furnizor de top in domeniul telecomunicatiilor, AdNet Telecom prezinta in cadrul evenimentului experienta si expertiza pe care le detine in acest domeniu, oferind cele mai bune optiuni pentru alcatuirea solutiilor tehnice necesare in industria hostingului.


“Industria hostingului se confrunta cu multe provocari in aceasta perioada iar jucatorii de pe piata au destule obstacole pe care trebuie sa le depaseasca. Vrem sa le venim in intampinare cu solutia tehnica optima, personalizata conform nevoilor fiecarui hoster care alege serviciile noastre. Pentru multi dintre ei “out of order” inseamna “out of business”. Noi le intelegem foarte bine nevoile si avem ca avantaj fata de concurenta o mare flexibilitate in alcatuirea pachetului de servicii precum si o politica de pret dedicata clientilor din zona de hosting. De asemenea, am modificat politica departamentului tehnic pentru a raspunde cu promptitudine cerintelor specifice acestui segment de piata” afirma Liviu Tanase, Sales Manager Adnet Telecom.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite