Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

M300- un GPS cu pret redus

20 Octombrie 2010



Mio Technology lanseaza pe piata din Romania noul model M300, pentru a acoperi segmentul entry-level de pret în zona de GPS-uri. Noul dispozitiv cu ecran de 3,5” va veni echipat cu harta Romaniei si va avea un pret de 319 RON.


“Am luat decizia lansarii noului M300, tocmai datorita specificului pietei locale de dispozitive personale de navigatie (PND) si orientarii din ce in ce mai pregnante a utilizatorilor romani catre doua directii complet diferite: una, bazata exclusiv pe pret, in zona entry-level si alta bazata pe functiile inovative ale dispozitivelor în zona medium-high pe care suntem deja lideri incontestabili” a declarat Sergiu Ganscă, Marketing & Sales Manager Mio Technology Romania si Ungaria.

Conform reprezentantilor Mio, noul dispozitiv va acoperi un segment de piata pe care echipamentele de navigatie Mio nu erau deja reprezentate prin intermediul seriei S6xx sau prin modelele din gama M400, lansate in august 2009.


“M300 va veni sa acopere un segment de piata pe care nu avem pana la ora actuala un produs dedicat, adica segmentul de pret entry. Credem ca astfel, dispozitivele Mio vor fi preferate de si mai multe persoane, indiferent de pretul de achizitie al dispozitivului de navigatie detinut, iar oferta de echipamente Mio va acoperi toate nevoile utilizatorilor, fie ca vorbim de pret scazut, echipamente accesibile cu functii inovative sau echipamente premium, pentru cei mai pretentiosi cumparatori”, a mai adaugat Ganscă.


Noul echipament cu ecran de 3,5” de tip touch-screen, are o greutate de doar 135 grame si include 1 GB memorie ROM, 128 MB memorie RAM de tip DDR2, un procesor Samsung 2450 de 400 Mhz, un receptor GPS SiRF Star III incorporat cu receptie GPS pe 20 de canale si harta Romaniei preinstalata.
Noul Mio M300 este disponibil pe piata din Romania din aceasta luna, la un pret de 319 RON prin intermediul partenerilor Mio.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite