Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Cursuri localizate pentru profesori, de la Intel

20 Octombrie 2010



A şaptea ediţie a Intel International Education Summit (IIES 2010), organizată în Bucureşti, reuneşte aproximativ 100 oficiali guvernamentali, profesori, specialişti în educaţie, formatori de opinie şi jurnalişti din întreaga lume;
În cadrul ediţiei din acest an a Intel International Education Summit, compania Intel a subliniat modalitatea prin care sistemele de educaţie din Europa şi Orientul Mijlociu pot constitui pârghii necesare pentru profesori în a-i ajuta pe elevi să devină mai competitivi la nivel global, utilizând tehnologia.
Intel si-a anuntat intentia de a implementa seria de cursuri Intel Teach - Elements in versiuni localizate, traduse in limbile romana, franceza, germana, italiana, portugheza, rusa si turca, incepand cu trimestrul al patrulea al anului 2010.



„Cu aceste noi cursuri Intel Teach ne putem alinia strategia la asteptarile sistemelor de educatie, pentru a oferi continut mai scurt, interactiv si oportun, care sa sustina intr-o masura mai mare educatia bazata pe proiecte, caracteristica secolului al XXI-lea”, a declarat Danny Arati, Education Manager Europe, Intel.
Seria „Intel® Teach – Elements” reprezintă o suită de cursuri pentru profesori, care explorează în profunzime conceptele moderne de învăţare, cum ar fi învăţarea bazată pe proiecte, evaluarea abilităţilor necesare în secolului al XXI-lea sau colaborarea cu instrumentele Web 2.0. Printre avantajele acestor serii online se numără: dezvoltare profesională rapidă pentru profesorii ocupaţi; posibilitatea de a oferi cursuri online în format „faţă-în-faţă”, dar şi conţinut accesibil utilizatorului, care poate fi uşor introdus în cursurile respective. Primul curs din serie, „Abordarea Bazată pe Proiecte”, îşi propune să ajute profesorii să îmbunătăţească modul în care înţeleg şi aplică învăţarea bazată pe proiecte, în sălile de clasă moderne. Cursul are 5 module, de la prezentare generală până la definiţia proiectelor şi planificare potrivită, progres şi monitorizare - toate bazate pe necesităţile studenţilor.
Evenimentul este organizat pentru prima dată într-o ţară din Europa Centrală şi de Est.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite