Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Macon alege SeniorERP

20 Octombrie 2010



Macon, jucator in piata materialelor de constructii, a ales SeniorERP pentru cresterea competitivitatii. Pentru o mai buna monitorizare si controlare a operatiunilor pe care le desfasoara Macon va implementa si SeniorVisualBI, dezvoltat pe platforma Tableau Software. Macon are sase puncte de lucru, parc auto propriu si mai multe canale de vanzare. Compania a considerat necesara inlocuirea vechiului sistem informatic de gestiune a activitatilor cu un ERP care sa ofere companiei un plus de flexibilitate, scalabilitate si viteza decizionala pentru implementarea unei noi strategii pe termen lung.
Cresterea productivitatii angajatilor, organizarea mai buna a fluxurilor de lucru, imbunatatirea continua a indicatorilor de eficienta a livrarilor sunt doar cateva dintre aspectele prin care sistemul va contribui la atingerea obiectivelor companiei.
Prin implementarea SeniorVisualBI, analize manageriale complexe, cu indicatori specifici industriei, vor fi configurate rapid, fara costuri suplimentare sau resurse umane dedicate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite