Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Ronald Binkofski – noul Director General al Microsoft România

21 Octombrie 2010



Microsoft România anunță numirea lui Ronald Binkofski în funcția de Director General al companiei. Bilanțul lui Călin Tatomir după doi ani la conducerea filialei: revenire pe creștere în 2010, focus din partea întregii companii pe cloud computing și Microsoft cel mai dorit angajator în România.


Călin Tatomir: „Acum doi ani la preluarea funcției de Director General al Microsoft România consideram că este cea mai dorită poziție din industria IT din România. Astăzi am același sentiment, întărit de experiența extraordinară pe care am avut-o ca lider al acestei organizații. Sunt mândru de realizările echipei în acești doi ani și sunt optimist cu privire la impactul pe care Microsoft va continua să îl facă în industrie și în societate”.


Don Grantham, President, Microsoft Central and Eastern Europe: „E o zi importantă pentru Microsoft în România, pentru Călin și pentru Ronald. Îi mulțumim lui Călin pentru rezultatele deosebite pe care filiala din România le-a raportat în acești ani, în condiții economice dificile. Am simțit un spirit de echipă foarte viu în Microsoft România și sunt convins că prin numirea lui Ronald vom pune în valoare această fundație pentru o dezvoltare accelerată a organizației și a afacerilor Microsoft în România.”


Ronald Binkofski, Director General, Microsoft România: „Sunt onorat de numirea mea în funcția de Director General al Microsoft România și de preluarea acestei funcții de la Călin. Este esențial să continuăm implementarea planurilor de business ale companiei pe direcțiile prioritare stabilite la începutul acestui an fiscal și să rămânem flexibili în fața evoluției pieței locale.”


Prima zi a lui Ronald Binkofski la conducerea filialei este 20 octombrie. Ronald Binkofski se alătură echipei Microsoft România după 5 ani petrecuți în filiala din Polonia, în rolurile de Developer & Platform Evangelism Lead și, cel mai recent, Director de Marketing, Business și Operațiuni. Înainte de venirea în Microsoft, Ronald a fost CEE Area Manager în cadrul Software AG, funcție ce i-a permis contactul cu mulți clienți și parteneri din România. Ronald este cetățean german și polonez. A absolvit cursurile Facultății de Matematică Aplicată a Universității Jagiellonian și s-a specializat în matematică în Universitatea Johann Wolfgang Goethe din Frankfurt.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
iioo
puneti si voi o poza cu el
06 Decembrie 2010, 06:45:08