Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

"Intreprinzator in Mileniul Trei"- un proiect pentru promovarea IT&C

25 Octombrie 2010



Fundatia "Centrul pentru Educatie Economica si Dezvoltare" (CEED Romania) si MBM Software & Partners au lansat proiectul "Intreprinzator in Mileniul Trei", proiect cofinantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013.


Proiectul se adreseaza celor care doresc sa isi dezvolte propria afacere, managerilor de IMM-uri care doresc sa deprinda noi abilitati, angajatilor dornici de noi capabilitati si competente, precum si persoane cu dizabilitati sau care fac parte din grupuri vulnerabile. Prevazut sa se desfasoare pe o durata de 30 de luni (iulie 2010-decembrie 2012), proiectul va cuprinde numai mediile urbane din toate cele 8 euroregiuni de dezvoltare.
Persoanele din grupul tinta vor avea acces la formare profesionala in domeniul antrepenoriatului, managementul afacerii, managementul proiectelor, introducerea noilor tehnologii; informatii practice (seminarii) privind oportunitatile de utilizare IT&C; instrumente moderne capabile sa sprijine initierea de activitati independente si produse software pentru managementul afacerii.


In cadrul proiectului se vor pune la dispozitie 2 platforme online: Biroul virtual si Demonstratorul virtual.
Biroul virtual va fi lansat in luna aprilie 2011 si va fi sub forma unui site informativ,utilizatorii avand la dispozitie un forum, calendarul evenimentelor si sectiune de intrebari.
Demonstratorul virtual va pune la dispozitie module virtuale pentru gestionarea relatiilor cu clientii si a incidentelor (CRM) si un modul de gestionare a fluxului documentelor (DM). Acestea pot fi utilizate gratuit pe durata desfasurarii proiectului, putand fi implementate la utilizator daca se doreste achizitia licentelor.


CEED Romania a fost infiintat in 2006 si are ca scop dezvoltarea antrepenoriatului, fiind beneficiarul proiectului. MBM Software & Partners a fost infiintata in 2005 si are peste 20.000 de licente software vandute, fiind partener in proiect.
Mai multe informatii despre proiect puteti afla accesand www.im3.ro . Doritorii trebuie sa isi creeze cont de utilizatori pe acest site, urmand ca accesarea Demonstratorului virtual si a Biroului virtual sa se faca pe baza aceluiasi user, respectiv aceeasi parola.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite