Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Sensiblu isi alege un CRM

05 Iulie 2005



Lantul de farmacii Sensiblu si-a implementat un sistem CRM. Solutia aleasa a fost Oracle CRM, furnizat de compania Vector Software.


Dezvoltarea companiei, necesitatea de a identifica in permanenta nevoile pacientilor in scopul fidelizarii acestora a determinat managementul Sensiblu sa organizeze o licitatie pentru identificarea celei mai eficiente solutii CRM care sa corespunda specificului activitatii companiei.


Solutia Oracle CRM este un set de aplicatii integrate care furnizeaza informatii pentru departamentele de vanzari, service si marketing. Ea se bazeaza pe o arhitectura deschisa, standardizata care eficientizeaza procesele de afaceri, imbunatateste calitatea datelor si permite accesul la aceeasi sursa de informatii a tuturor departamentelor cheie ale companiei.


Contractul cu Vector Software include asigurarea licentelor pentru produsele Oracle, servicii de implementare (analiza de sistem, dezvoltarea solutiei, personalizari, realizarea de interfete cu alte sisteme existente), instruirea utilizatorilor si suportul tehnic post-implementare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite