Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Fujitsu şi NetApp ofera un portofoliu comun de storage

26 Octombrie 2010



Fujitsu şi NetApp au anunţat astăzi extinderea parteneriatului lor global pentru a ajuta clienţii să maximizeze valoarea investiţiilor făcute în IT. Liderii industriei IT sunt constant sub presiune pentru a răspunde mai rapid nevoilor clienţilor. Prin prelungirea acestui parteneriat, cele două companii oferă posibilitatea de a cumpăra soluţii complete de stocare integrată dintr-un singur loc, care să accelereze rezultatele business-ului. Parteneriatul global şi contractele de colaborare permit continuarea tradiţiei de furnizare a celor mai complete soluţii, permiţând clienţilor corporate să-şi sporească eficienţa IT şi să rezolve toate problemle de stocare cu Fujitsu şi NetApp.


Ca parte a parteneriatului, companiile vor oferi un portofoliu comun de produse, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de stocare a clienţilor corporate. NetApp va distribui soluţia ETERNUS CS800 S2 pentru protecţia datelor în 22 de ţări din regiunea EMEA. Fujitsu va extinde distribuirea de sisteme de stocare NetApp către mai multe pieţe de desfacere la nivel mondial. Serviciile de întreţinere şi suport, precum şi serviciile de administrare pentru toate produsele din portofoliul comun vor fi oferite de Fujitsu, a treia cea mai mare companie de servicii IT la nivel global.


Proiectat pentru a facilita accesul către o protecţie a datelor eficientă în cadrul IMM-urilor, ETERNUS CS800 S2 a fost creat pentru protejarea datelor şi oferă o souţie simplă şi accesibilă pentru clienţii care doresc o strategie de backup cu eliminarea datelor redundante. Tehnologia avansată de eliminare a informaţiilor reduce cerinţele crescute pentru backup-ul tip disk-to-disk cu până la 90%, acest lucru reducând costurile. ETERNUS CS800 oferă performanţă maximă şi scalabilitate înaltă. Replicarea backup-ului de date dintre diverse locaţii foloseşte duplicarea totală pentru a reduce nevoile tipice de lăţime de bandă printr-un factor de 20 sau mai mult.


“Parteneriatul global dintre Fujitsu şi NetApp creează un portofoliu de produse de stocare bine pus la punct şi cuprinzător, care este benefic în primul rând pentru clienţii noştri” a declarat Kazuhiro Igarashi, preşedinte al Storage Systems Unit, Fujitsu Limited. “Am simplificat felul în care clienţii noştri pot achiziţiona soluţii integrate ca parte a portofoliului nostru exitins de infrastructuri dinamice şi i-am ajutat să mărească eficienţa şi flexibilitatea IT. Clienţii Fujitsu conştientizează valoarea pe care o oferim cu ajutorul NetApp, atu ce se adaugă la experienţa extinsă deţinută de Fujitsu la nivel mondial pentru o gamă de produse variate”.
Fujitsu este un lider al industriei în soluţii corporate iar portofoliul vast de tehnologii de stocare, care include seria de produse ETERNUS şi NetApp, reprezintă o componentă deosebit de importantă a conceptului Fujitsu Dynamic Infrastructures de soluţii şi centre de date fiabile. NetApp oferă unul dintre cele mai bune portofolii din industrie pentru a oferi baza unei infrastructuri IT flexibile şi eficiente care în viitor va fi indispensabilă oricărei afaceri. Clienţii pot cumpăra acum cu uşurinţă şi implementa aceste tehnologii complementare şi integrate care se adaptează nevoilor lor de afaceri.


“Clienţii caută moduri de a se transfera către o infrastructură IT comună şi integrată pentru a creşte flexibilitatea şi viteza răspunsurilor oferite de echipamentele IT la rigorile business-ului”, a declarat Rick Scurfield, vice preşedinte şi general manager al Global System Partners, NetApp. “Parteneriatul dintre NetApp şi Fujitsu furnizează produse de stocare de calitate şi soluţii create pentru a se adresa acestei nevoi, împreună cu service şi suport pentru a ajuta clienţii să accelereze transferul către o infrastructură IT comună, integrată şi flexibilă”


Ca rezultat al eforturilor de cercetare şi de dezvoltare din timpul celor 10 ani de colaborare la nivel mondial, companiile au livrat produse integrate şi automatizate de gestionare a datelor, soluţii şi servicii care îi ajută pe clienţi să se adapteze la rigorile mediului de afaceri. Până în prezent, Fujitsu a vândut peste 15 000 de sisteme de stocare NetApp către clienţii care apreciază flexibilitatea şi eficienţa oferită de acestea pentru mediul IT. De exemplu, NetApp, Fujitsu şi alte companii partenere au colaborat pentru a ansambla o arhitectură de virtualizare desktop de 50 000 de locuri. În plus, produsele Fujitsu ETERNUS SF Storage Cruiser şi ServerView Resource Orchestrator suportă acum stocare unificată NetApp, acest lucru fiind benefic pentru clienţii comuni, oferind o analiză mai bună, control şi automatizare asupra infrastructurii comune IT.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite