Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

BRD Pensii şi BRD Asigurări de Viaţă investesc in solutii ERP

26 Octombrie 2010



BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. şi BRD Asigurări de Viaţă au ales solutia ERP iScala 2.3 SR2, pentru gestionarea proceselor lor financiar contabile.
BRD Pensii a fost înfiinţată în anul 2007 şi administrează în prezent un fond de pensii private obligatorii şi două fonduri de pensii facultative. BRD Asigurări de Viaţă a început să funcţioneze la mijlocul anului 2009, oferind atât produse de asigurare ataşate creditelor bancare, produse de economisire, cât şi asigurări dedicate companiilor. Specificul activităţii fiecăreia dintre cele două societăţi impune utilizarea unei aplicaţii performante de tip ERP, cu atât mai mult cu cât astfel de companii au cerinţe speciale în ceea ce priveşte numărul detaliilor ce trebuie menţionate în fiecare înregistrare contabilă.
În 2009, BRD Asigurari de Viaţă a implementat Epicor iScala 2.3 SR2. Totodată, şi la BRD Pensii s-a făcut upgrade cu această nouă versiune a ERP-ului iScala. «Am ales soluţia de la Epicor pentru că a corespuns restricţiilor de tip legislativ din ţara noastră, dar şi pentru că a răspuns şi altor cerinţe pe care le-am avut: să o putem configura uşor, să fie prietenoasă şi uşor de învăţat», spune astăzi Elena Tod-Răileanu, Şef Serviciu Economico-Financiar la BRD Asigurări de Viaţă.
Noua versiune a venit cu îmbunătăţiri vizibile şi la BRD Pensii. Din poziţia de client al Epicor aflat în prezent sub mentenanţă, orice companie are acces la cea mai recentă versiune a soluţiei Epicor pe care o rulează, fără nici un cost suplimentar. Astfel, investiţia iniţială în soluţia ERP este protejată, ajutând clienţii să îşi crească afacerile şi să controleze costurile. În plus, fiecare versiune nouă de produs înglobează funcţionalităţi extinse, include atât capabilităţi noi, importante pentru extinderea afacerilor, cât şi caracteristici extinse de securitate. De exemplu, cea mai recentă versiune a Epicor iScala oferă suport pentru mai mult de un miliard de tranzacţii pe an şi sute de mii de reguli de înregistrări contabile diferite, îmbunătăţind reacţia sistemului şi transferul de date şi simplificând gestionarea unui volum mare de informaţii.
Emil Bobocea, Regional Sales Director al Epicor Software România explică: "Pentru că Epicor iScala poate defini o secvenţă de până la zece dimensiuni contabile, utilizatorii pot genera rapoarte foarte detaliate. Este uşor să urmăreşti fiecare înregistrare contabilă pe department, proiect sau angajat, făcând posibil accesul rapid şi simplu la datele de business necesare, în orice moment".
Bobocea a adăugat: “Uşurinţa în utilizarea acestei soluţii se reflectă în câştiguri de timp la nivelul fiecărui utilizator, ceea ce aduce un plus de eficienţă activităţii per ansamblu a fiecărei companii care o foloseşte”. În acelaşi timp, rapoartele pot fi generate cu uşurinţă direct de către contabilitate şi trimise tuturor celor care au nevoie de ele, inclusiv acţionarilor, managerilor şi celor două organisme guvernamentale de supraveghere, CSA şi CSSPP, economisind astfel resurse IT în ambele companii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite