Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Romsys a devenit Partener Gold SAP

26 Octombrie 2010



Romsys a anunțat dobândirea statutului de Partener Gold în cadrul programului SAP PartnerEdge. Noul nivel de parteneriat a fost dobândit ca urmare a performaanţelor deosebite ale companiei în gestionarea şi implementarea proiectelor bazate pe aplicaţii SAP, a creşterii numărului de specialişti certificaţi SAP din cadrul echipei şi a referinţelor deosebite primite în mod constant din partea clienților.
Romsys are în prezent peste 70 de specialiști certificaţi SAP – cea mai mare echipă de acest tip din România. Echipa Romsys beneficiază de o vastă experienţă în integrarea de soluţii de tip Enterprise Resource Planning (ERP), Management al Relaţiilor cu Clienţii (CRM), Workflows, Business Warehouse (BW) sau SAP Industry Standards (SAP-IS).
Un aspect important în obţinerea certificării l-a constituit componenta de suport şi mentenanţă a aplicaţiilor SAP, aspect critic pentru utilizatorii soluțiilor.
SAP PartnerEdge este o iniţiativă SAP ce se concentrează pe stimularea şi recompensarea eforturilor partenerilor sai. În cadrul programului, SAP acordă partenerilor suport în operaţiunile de vânzăr şi marketing, îi susţine în procesul de generare a lead-urilor şi în identificarea oportunităţilor de afaceri, acordând în acelaşi timp sprijin în dezvoltarea competenţelor de specialitate prin acces la resurse şi instrumente de colaborare online.
Până în prezent, Romsys a implementat soluții SAP cu peste 5.400 de utilizatori finali, acestea reprezentând aproximativ 22% din cifra de afaceri a companiei.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite