Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Provision devine distribuitor CronLab

27 Octombrie 2010



ProVision IT Group a semnat recent un contract de distributie cu organizatia CronLab, furnizor de solutii de securitate destinate email-ului, ce se axeaza pe eficientizarea costurilor, oferind solutii inovatoare si usor de utilizat. Solutiile CronLab se adreseaza cu precadere pietei IMM. “Suntem incantati ca am intrat pe piata din Romania alaturi de provision®, un puternic partener local. Dorim sa aducem solutiile noastre noilor clienti din Romania. Pentru noi, acest contract reprezinta un pas important in strategia de dezvoltare internationala la nivel de corporatie CronLab”, afirma Dl. Daniel Axsäter, CEO, CronLab.
CronLab ofera echipamente hardware precum si solutii ce pot fi gazduite pe alte echipamente. Prin utilizarea solutiilor Open Source, CronLab a realizat o implementare eficienta din punct de vedere al costurilor a unor tehnologii avansate in produse usor de utilizat.
CronLab are birouri in Londra si in Gothenburg. “Ne bucuram ca am adaugat in cadrul portofoliului nostru solutiile de securitate ale companiei CronLab, un important furnizor pe piata de profil. Suntem convinsi ca astfel vom pune la dispozitie partenerilor, pentru piaţa IMM-urilor, un set nou de produse inovatoare, simple, eficiente si atractive din punct de vedere al costurilor”, afirma Dl. Cristian Niculae, Technology Manager, Web Application Security and Performance Messaging and Database Security, Provision.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite