Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

HP revoluţionează printing-ul:dacă poţi trimite mail, poţi imprima!

28 Octombrie 2010Tehnologia ePrint, prezentată azi în România, plasează din nou HP in pole position pe piata de printing. Noua tehnologie oferă utilizatorilor de echipamente mobile ceea ce lipsea cu desăvârşire în acest segment: funcţia de PRINT. Nu trebuie instalate driver-e, nu contează ce sistem de operare foloseşte echipamentul mobil, ce capabilităţi hardware are! Tot ceea ce contează este să fie conectat la Internet şi să poată transmite un simplu mesaj de e-mail. Restul îl face HP ePrint.


Prin noua tehnologie HP ePrint, liderul mondial în domeniul imprimantelor permite tuturor imprimarea documentelor direct de pe orice echipament conectat la Internet care poate transmite un simplu mesaj de e-mail. Este de ajuns să introduci adresa de e-mail a imprimantei în clientul de e-mail al telefonului sau al tabletei mobile şi să ataşezi documentul pe care îl doreşti imprimat. În câteva minute, echipamentul HP cu capabilităţi ePrint, conectat într-o reţea cu acces la Internet, dar fara a fi instalat si legat la un calculator, va primi mesajul de e-mail şi documentul ataşat de la serverul hpeprint.com şi îl va tipari. Nemaifiind necesara dependenţa de un computer pentru a imprima, HEWLETT-PACKARD şi partenerii săi vorbesc simbolic de “Declaraţia de independenţă a imprimantelor!”


Beneficii suplimentare


HP oferă utilizatorilor posibilitatea de a transmite documente direct de pe multifuncţional către Internet sau de a accesa informaţia din Internet direct de pe ecranul multifuncţionalului. Noul serviciu HP Web Printing conectează echipamentul direct cu marii furnizori de informaţii din Internet.


Fiecare echipament HP cu capabilităţi Web Printing se conectează la server-ul central HP şi îşi descarcă aplicaţiile necesare, prin intermediul cărora utilizatorii pot accesa informaţii, precum: starea vremii, mersul trenurilor, rezervări de bilete de avion, ştirile zilei, documente salvate în Google Docs, hărţi şi multe altele. Prin câteva click-uri pe ecranul de tip Touch al echipamentului, ai acces la toate acestea şi le poţi imprima pe loc, fără calculator.


Dacă doreşti să încarci documente pe Internet, nu trebuie decât să le scanezi şi să le trimiţi către Google Docs direct de la panoul frontal al echipamentului.
HP a introdus aceste noi tehnologii în noua serie de multifuncţionale HP Photosmart şi HP Officejet Pro cu conectare directă în reţea (cu sau fără fir), în noua serie de echipamente laser monocrom şi color de reţea*, precum şi în noua serie de echipamente de imprimare de format mare (HP DesignJet).
Toate aceste noi produse sunt marcate e-Print.


Disponibilitate


Produsele HP din gama e-PRINT vor fi disponibile prin importatorii autorizaţi AGIS , DESPEC , GEMINI şi RHS, la partenerii acestora, precum şi în reţelele magazinelor: ALTEX, CARREFOUR, CORA, DOMO, FLANCO, REAL, MEDIA GALAXY, METRO, SELGROS.


În momentul de faţă aceste produse pot fi găsite în Bucureşti în Media Galaxy, cea mai ieftină imprimantă ce încorporează această tehnologie având un preţ de 99 de euro fără tva. Toate produsele noi HP vor avea înglobată tehnologia ePrint şi doar tehnologia HP va da posibilitatea oricărui dispozitiv mobil să imprime, cu condiţia conectării la Internet.


HP a introdus aceste noi tehnologii în noua serie de multifuncţionale HP Photosmart şi HP Officejet Pro cu conectare directă în reţea (cu sau fără fir), în noua serie de echipamente laser monocrom şi color de reţea*, precum şi în noua serie de echipamente de imprimare de format mare (HP DesignJet).
Toate aceste noi produse sunt marcate e-Print.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite