Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

HP revoluţionează printing-ul:dacă poţi trimite mail, poţi imprima!

28 Octombrie 2010




Pentru început tehnologia este disponibilă pe inkjet, urmând să fie extinsă şi la produsele laser. În plus, echipamentele large-format mai vechi pot beneficia de această platformă tehnologică. Pentru zona de enterprise, noul concept va fi adaptat în funcţie de nevoile specifice, cu plusuri mai ales pe parte de securitate.


Cum funcţionează HP ePrint


Serviciul HP ePrint alocă fiecărui echipament de reţea cu capabilităţi ePrint (imprimantă sau multifuncţional) câte o adresă unică de e-mail. Pentru aceasta trebuie doar să conectezi echipamentul la o reţea cu acces la Internet. Apoi, poţi transmite orice document de tip Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint), PDF, imagine sau poză către acea adresă de e-mail, iar server-ul ePrint o va decodifica şi transmite direct către imprimantă. Nu trebuie decât să ai hârtie în tava acesteia.


Pentru a asigura securitatea şi confidenţialitatea clientului, fiecare adresă de e-mail HP ePrint este unică şi nu va fi pusă la dispoziţia altora, decât în cazul în care clientul decide acest lucru. HP ePrint foloseşte filtre anti-spam, pe langă alte măsuri de securitate şi confidenţialitate. Adresa de e-mail poate fi re-setată oricând. În plus, utilizatorii pot crea o “listă albă” pentru a se asigura că vor primi documente imprimate doar de la o listă selectată de adrese de e-mail.


Toate echipamentele cu jet de cerneală cu ePrint şi Web Print beneficiază de ecran LCD color senzitiv la atingere, similar cu cel întâlnit în telefoanele mobile “smart” de ultimă generaţie.


În plus, HP oferă programatorilor acces la platforma de dezvoltare de aplicaţii pentru echipamentele cu capabilităţi ePrint şi Web Print, pentru a lărgi numărul şi tipul aplicaţiilor disponibile. Oricine poate crea şi posta pe server o nouă aplicaţie. Astfel, toţi utilizatorii vor beneficia de noile funcţii chiar pe echipamentul de acasă sau de la birou.


De acum înainte va fi mult mai uşor să postam un nou articol pe blog, utilizând multifuncţionalul pentru a scana ceea ce am scris pe un colţ de hârtie la restaurant! Sau să descărcăm automat şi să imprimam în fiecare dimineaţă articolele preferate, pentru a le citi în metrou în drum spre serviciu, fără a porni calculatorul!



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite