Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

OKI lansează noi multifuncționale A4 bazate 100% pe tehnologia LED

29 Octombrie 2010



OKI Printing Solutions anunta lansarea pe piata a multifunctionalelor A4 color MC351dn, MC361DN si MC561dn, dedicate companiilor mici si mijlocii. Astfel, OKI îsi consolideaza pozitia pe piata multifunctionalelor A4 color, sectorul cu cea mai rapida dezvoltare, de peste 30% pe an, potrivit estimarilor IDC din 2010.
Tendintele de piata arata faptul ca organizatiile apreciaza tot mai mult beneficiile financiare ale utilizarii unui singur aparat atât pentru imprimare, cât si pentru scanare, copiere si fax.


“Noile produse sunt primele multifunctionale A4 color produse 100% de noi exclusiv pe baza tehnologiei LED” a declarat Elia Giovanni, product marketing manager pentru Europa.


Noua serie de multifunctionale este alcatuita din trei produse principale: multifunctionala 3 în 1 MC351dn care incorporeaza functii de imprimare/copiere/scanare si multifunctionalele 4 în 1 MC361dn si MC561dn care includ si functia de fax.
MC561dn



Toate produsele vin cu cel mai avansat motor de imprimare OKI cu imprimare duplex incorporata ca standard. Multifunctionalele au drept standard si un RADF (Reversing Automatic Document Feeder) de 50 de coli pentru gestionarea rapida si simpla a copierii/scanarii/trimiterii prin fax a documentelor fata-verso.


Multifunctionalele se evidentiaza si prin viteze, mai ales datorita modelului MC561dn care atinge 26ppm (color) si 30ppm (mono), ceea ce stabileste un nou standard pe piata. Produsele au un grad ridicat de usurinta în utilizare datorita display-ului LED, a panoului de control user-friendly, precum si a faptului ca permit imprimare/scanarea documentelor direct din si direct pe stick-ul USB, fara a mai fi necesar transferul în retea.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite