Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

mobilPay înregistrează creşteri lunare de 15%

29 Octombrie 2010



mobilPay.ro, procesator autohton de tranzacţii online prin card bancar şi plăţi prin SMS, operat de compania Netopia Sistem în parteneriat cu GarantiBank, înregistrează în acest moment o creştere lunară cu aproximativ 15% a numărului de plăţi online prin card bancar.
„Numărul partenerilor mobilPay.ro a ajuns în doar un an de la lansare la 500, pe zona plăţii online prin card bancar”, a declarat Antonio Eram, CEO Netopia Sistem. Printre aceştia se numără emag.ro, okazii.ro sau computergames.ro, unele dintre cele mai accesate magazine online din România.
După un an de activitate, mobilPay.ro procesează aproximativ 15.000 de tranzacţii lunar şi mizează pe majorarea numărului acestora cu circa 15% de la o lună la alta pentru perioada următoare. De asemenea, valoarea plăţii medii prin mobilPay a crescut de aproximativ 6 ori într-un an. Astfel, dacă în luna octombrie a anului trecut valoarea medie era de aproximativ 30 de lei, în acest moment depăşeşte 180 de lei.
Pentru 2011, oficialul mobilPay estimează că numărul partenerilor se va dubla comparativ cu acest an.
În prezent, mobilPay.ro este singura platformă locală ce pemite atât plata prin card, cât şi cea prin SMS. În ceea ce priveşte procentul tentativelor de fraudă prin mobilPay, Eram a adăugat că acesta a fost similar cu cel din întregul comerţ electronic din Romania, de sub 1% din tranzacţii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite