Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

misoft systems lanseaza un nou brand CRM: EVOLVE

01 Noiembrie 2010



misoft systems - o companie romaneasca specializata in dezvoltarea de solutii software si consultanta – a facut publica lansarea aplicatiei sale de CRM sub noul brand Evolve (www.evolve-bs.net) in cadrul GITEX TECHNOLOGY WEEK, unul dintre cele mai mari evenimente IT din lume. Anuntul vine la cateva luni dupa prezentarea unei noi versiuni a aplicatiei de business management si marketing, cu o componenta actualizata de BI (Business Intelligence). In plus, misoft systems a rebranduit si a relansat pachetul de solutii in afaceri sub un nou nume, ce va oferi cu siguranta un avantaj competitiv partenerilor sai. Paul Hrimiuc, consultant solutii business la misoft systems, a declarat ca "brandul creat a fost proiectat sa fie unul semnificativ si de inaltă calitate, astfel incat experienta utilizatorilor sa fie imbunatatita. Acest demers are ca obiectiv stabilirea unui stil si personalitati clare, distincte pentru software-ul nostru pe piata solutiilor de business si CRM".
Procesul de rebranding a fost realizat in mare masura ca raspuns la cererea clientilor. "Compania noastra este cunoscuta ca furnizor si dezvoltator pentru solutii CRM (Customer Relationship Management), dar aceasta este doar o mica parte din ceea ce avem de oferit clientilor nostri in acest moment. Prin urmare, am vrut sa transmitem acest mesaj pe piata si totodata sa punem in lumina elementele care privesc aspectele operationale si de Business Intelligence ale aplicatiei. Cu toate acestea, componentele cheie precum fidelizarea clientilor, initierea campaniilor de marketing si monitorizarea vanzarilor continua să fie punctul focal al platformei noastre software", a adaugat Paul Hrimiuc, Business Solutions Consultant, misoft systems.
misoft systems lucreaza in prezent cu partenerii si clientii sai pentru a-i familiariza cu viziunea si personalitatea brandului. Din acest motiv, o noua pagina web a fost creata pentru a reflecta noua initiativa de branding. "Pe termen mediu, brandul Evolve este estimat ca va aduce beneficii tuturor celor ce intra in contact cu aplicatia noastra. Si noi, precum alte companii suntem interesati sa progresam si sa ne dezvoltam. Cum misiunea noastra este de a pune la dispozitie solutii robuste si fiabile de afaceri, am ales un nume care va arata ca impartasim si pretuim aceleasi idealuri si convingeri ca si clientii nostri" a mentionat Iulian Iuga, director misoft systems.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite