Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Kingston lanseaza SSDNow V+100

03 Noiembrie 2010



Kingston Digital Europe Ltd, afiliata la compania Kingston Technology Inc., anunta lansarea noii generatii de unitati de stocare solide Kingston SSDNow V+100. Noul V+100 ofera companiilor o solutie de încredere pentru a extinde ciclul de viata a sistemelor PC, în acelasi timp pastrând asteptarile de performanta ale utilizatorilor.


Noua gama dispune si de o functie îmbunatatita de colectare a resturilor care nu este dependenta de sistemul de operare, ceea ce face din noua gama o solutie pentru extinderea ciclului de viata a sistemelor PC mai vechi. Performanta unitatilor V+100 este de asemenea sporita cu 25 de procente, oferind un transfer de date mai eficient în comparatie cu generatia precedenta. În plus, o noua capacitate de 96GB este adaugata familiei de unitati de stocare solide, oferind o gama mai variata pentru clientii din mediul de afaceri.


“Unitatile Kingston SSDNow au fost primite foarte bine în piata de IT din întreaga lume. Clientii nostrii ne-au comunicat ca au nevoie de o solutie SSD care se situeaza, atât din punct de vedere al pretului, cât si al performantei, între modelul de 64GB si cel de 128GB,” a declarat Ariel Perez, Business Manager Kingston. “Din feedback-ul primit cu ajutorul programelor noastre de întâmpinare a cerintelor clientilor a rezultat ca modelul V+100 de 96GB este solutia perfecta pentru a satisface aceste cerinte, cu atât mai mult în situatia în care upgrade-ul la un SSD este de preferat achizitionarii unui sistem nou, în majoritatea mediilor de afaceri.”


Noul Kingston SSDNow V+100 a fost dotat si cu o functie îmbunatatita de colectare a resturilor, care curata datele redundante de pe unitatea de stocare, pentru preveni degradarea performantei de-a lungul întregului ciclu de viata a unitatii. Datorita faptului ca functia de colectare a resturilor functioneaza independent fata de sistemul de operare, aceasta este disponibila atât pentru sistemele de operare moderne, ce suporta TRIM, precum Windows 7, dar si pentru sistemele de operare mai vechi, precum Windows Vista si XP, care nu suporta TRIM. Astfel, Kingston mentine nivelul de performanta optim, fara nevoia unor costuri aditionale de întretinere si mentenanta software din partea utilizatorului.


“Gestionarea costurilor în acelasi timp cu mentinerea cerintelor de performanta sunt factorii principali care îi motiveaza pe majoritatea oamenilor de decizie din departamentele de IT din întreaga lume. Îmbunatatirea sistemelelor aflate în gestiune cu o unitate SSD în schimbul achizitionarii unor sisteme noi reprezinta o prioritate pentru acestia. ” a declarat Mark Peters, Senior Analyst Enterprise Strategy Group. “Noua serie Kingston SSDNow V+ 100 este compatibila cu mai multe sisteme de operare; seria este compatibila atât cu Windowx XP, cât si cu Windows 7(inclusiv functia de colectare a resturilor), ceea ce înseamna ca utilizatorii se pot bucura de beneficiile performantei eficiente, din punct de vedere al costurilor, pentru sistemele XP si/sau Windows 7.”


Noul Kingston SSDNow V+100 arata un spor de performanta de 25 de procente în comparatie cu actuala serie de unitati V+, în timpul testului cu benchmark-ul PCMark Vantage, multumita integrarii noului controller, ce permite un transfer de date mai eficient.
Noua serie beneficiaza de un format de 2.5” si este disponibila în capacitati de 64GB, 96GB, 128GB, 256GB si 512GB. Pentru a ajuta oamenii cu factor decizie din sectorul IT sa cuantifice beneficiile financiare ale actualizarii sistemelor cu SSD-uri, Kingston Technology a creat platforma de calcul a randamentului investitiilor Kingston SSDNow ROI.



Specificatii si caracteristici:
•Viteza*: 230MB/sec. citire; 180MB/sec. scriere
•Capacitate**: 64GB, 96GB, 128GB, 256GB, 512GB
•PCMark® Vantage:
64 GB – 35,04
96 GB – 34,971
128 GB – 35,073
256 GB – 34,795
•Performanta: Viteza de boot a PC-ului este de 3 ori mai mare decât pe un HDD standard; aplicatiile se deschid de 2,5 ori mai rapid; productivitatea îmbunatatita sporeste eficienta
•Silentios: Modelul este silentios si nu se încalzeste datorita lipsei partilor mecanice
•Usurinta upgrade-ului: Timpul necesar upgrade-ului poate fi redus cu pâna la 4 ore
•Suport: Simplicitatea, viteza si fiabilitatea SSD-urilor reduc apelurile de asistenta catre departamentele IT, permitând angajatilor sa se axeze pe responsabiltatile cheie
•Rezistent la socuri: Lipsa partilor miscatoare permite SSD-ului sa functioneze în conditii mai dure fata de cele premise cu un hard drive.
•Suport pentru functia TRIM: TRIM notifica SSD-ul asupra grupurilor de date disponibile la scriere
•Suport pentru functia S.M.A.R.T.: Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology
•Garantie: Sustinut de garantia Kingston de 3 ani si suport tehnic 24/7
•Specificatii legate de consum: 3.4 W (TYP) Active / 0.05 W (TYP) Idle
•Temperaturi de stocare: -40° C pâna la 85° C
•Temperaturi de operare: 0°C pâna la 70° C
•Dimensiuni: 69.85mm x 100mm x 9.5mm
•Rezistenta la soc în mod operational: 2.7G
•Rezistenta la vibratii: 20G neoperational
•Greutate: 64GB, 96GB, 128GB, 256GB=128g; 512 GB=150g
•Durata de viata: 1 milion de ore MTBF
•Garantie/suport: 3 ani garantie cu suport gratuit 24/7



*Bazat pe teste interne. Performanta poate varia în functie de setarile sistemului.
** O parte din capacitatea listata se utilizeaza pentru formatare si alte functii, nefiind disponibila pentru stocare.
***Sistem de test: Placa de baza Intel® DG45ID; Procesor Intel® Core 2 Quad Q9550 la 2.83GHz; 4GB memorie de sistem; conexiune SATA 3Gbps cu functia AHCI activata; Windows® 7 Professional x64



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite