Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Google isi deschide birou in Romania

03 Noiembrie 2010Din noiembrie 2010, Google va avea prezenţă oficială în România. Google deschide un birou de afaceri în Bucureşti, coordonat de o echipă locală condusă de Dan Bulucea.
„Scopul Google este de a oferi utilizatorilor români, care sunt foarte activi online, şi mai multe instrumente utile şi inovatoare în limba locală, precum şi de a ajuta companiile româneşti să aibă o prezentă online şi să îşi dezvolte afacerile prin intermediul internetului. România este o ţară foarte interesantă pentru Google, unde vedem oportunităţi atât în ce priveşte utilizatorii individuali, cât şi companiile”, declară Dan Bulucea, noul Country Manager pentru România al Google.Biroul din Bucureşti va fi responsabil pentru dezvoltarea afacerilor şi implementarea strategiei Google în România, stabilirea unor relaţii de afaceri cu partenerii români, comunicarea către companiile locale a beneficiilor prezenței online şi vânzările directe de publicitate.
Google a fost până acum prezent în România cu produse localizate pentru utilizatorii români, în primul rând motorul de căutare Google.ro, precum şi Google Maps, Google Places, Google Apps, Google Translate şi multe altele.


Dan Bulucea a lucrat în ultimii 12 ani în cadrul Microsoft, unde a detinut diverse functii, cea mai recenta fiind de Director de Business şi Marketing pentru filiala din România, ocupând anterior pozitia de Senior Platform Strategy Manager la sediul Microsoft din Munchen pentru Europa Centrală şi de Est. Înainte de a se alătura Microsoft, Dan Bulucea a fost General Manager al Salient Romania, unul dintre cei mai mari producători din România de PC-uri la acea vreme.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite